Neler Yeni

Çözüldü✓ Bilgisayar Donma Sorunu HyperVisor + Donma

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Serdar Arslan
Arkadaşlar merhaba , benim laptopumla ilgili bir sorunum var yardımcı olabilir misiniz ? İlk olarak mavi ekran veriyordu bilgisayar hypervisor_error diye daha sonrasında bazen boşta kalınca PC donmaya başladı aktifken de mouse takılarak ilerliyor ekranda. Yani bir türlü anlam veremedim. HP victus laptop. Ekran kartı ram testi işlemci testi yaptım. Ssd sağlık testi de yaptım ama hiç bir sorun çıkmıyor format attım halen aynı. Artık hypervisor hatası almıyorum ama bilgisayar donuyor.
IMG_20250323_195742.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Serdar Arslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu arada mesela anlık olarak maç izliyorum yine donma yapıyor ama oyun oynarken sıkıntı yok. Bende omen üzerinden ekran kartı hybridi değiştirip sadece Nvidia kullan dedim. Anlık olarak sıkıntı yok şu anda. Şunu farkettim Chrome da dizi izlerken masaüstüne dönünce donma yapıyordu ama LoL oynarken kesinlikle hiç sıkıntı olmuyor maks ayarlarda 140 200 FPS arası alıyordum. Acaba iki ekran kartı çakışıyor olabilir miydi son güncellemeden sonra ? Driverlar güncel.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Serdar Arslan
Evet arkadaşlar sorun AMD ekran kartında çözümü nedir bilmiyorum bir sonraki driver güncellemesini bekleyeceğim yoksa da garantiye göndereceğim. Teşekkürler yardımlarınız için.

ReadyorNot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
An10im1i
Emre zengin genelde dump ister. (Etiketle)
Önce ddu yap kaldır tekrar yükle.
Muhtemelen ekran kartı ayarları çakışıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Serdar Arslan
Format attım tekrar güncelleştirme yaptım yine aynı sorun devam ediyordu. Şu anda AMD ekran kartını kullanmıyor sadece Nvidia kullanımda ve hiç sıkıntı yok. Furmark testi dahil bir çok testi yaptım ama hiç bir sorun çıkmadı. Şimdilik bu şekilde kullanıp yeni driver bekliyecegim sonrasında olmaz ise 10 ay daha garantisi var. HP ye göndereceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Emre Zengin

Top Bottom