Bilgisayar ekran kartını görmüyor

freeZy

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba Lenovo IdeaPad 330 AMD A9 Radeon 530 laptop kullanıyorum bilgisayarı USB ile sıfırladıktan sonrw ekran kartı gözükmüyor driverini indirdiğimde kurarken ekrandan görüntü gidiyor ve gelmiyor güvenli modda açıp kaldırıyorum sürekli ne yapmam lazim

Merhaba Lenovo IdeaPad 330 AMD A9 Radeon 530 laptop kullanıyorum bilgisayarı USB ile sıfırladıktan sonrw ekran kartı gözükmüyor driverini indirdiğimde kurarken ekrandan görüntü gidiyor ve gelmiyor güvenli modda açıp kaldırıyorum sürekli ne yapmam lazim
driver indirirken görüntü gitmesi normal zaten herkeste öyle oluyor ekran kartı gözükmüyorsa sürücülerde sıkıntı vardır usb ile değilde ddu indirerek sıfırlamayı dener misin

Lenovonun kendi sitesinden indir driverı öyle kur. Ekran gittiğinde 1-2 dakika bekle.

driver indirirken görüntü gitmesi normal zaten herkeste öyle oluyor ekran kartı gözükmüyorsa sürücülerde sıkıntı vardır usb ile değilde ddu indirerek sıfırlamayı dener misin
Sorunum şu ekran gidiyor bilgisayar kendini resliyor ve otomatik onarıma atıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ddu ile siliyorum zaten driveri

Lenovonun kendi sitesinden indir driverı öyle kur. Ekran gittiğinde 1-2 dakika bekle.
Bunu deneyeceğim

Yok Lenovonun sitesinde de de çıkmıyor

Sorunum şu ekran gidiyor bilgisayar kendini resliyor ve otomatik onarıma atıyor

Ddu ile siliyorum zaten driveri

Bunu deneyeceğim

Yok Lenovonun sitesinde de de çıkmıyor
Bilgisayarınızın seri numarasını yazın. https://pcsupport.lenovo.com/tr/tr/

Tamamdır yükleyince ekran kartının gözükmesi lazım değil mi ?

İşlemcinin de içinde ekran kartı olunca FPS zaten düşük ekran kartını görmeyince islemcinin içindeki çalışıyor iyice kötü oluyor oyun

Hocam yükledim kurdum 1 dakikalık görüntu gitti sonra yeniden başlatıp baktım hala gözükmüyor

Tamamdır yükleyince ekran kartının gözükmesi lazım değil mi ?

İşlemcinin de içinde ekran kartı olunca FPS zaten düşük ekran kartını görmeyince islemcinin içindeki çalışıyor iyice kötü oluyor oyun

Hocam yükledim kurdum 1 dakikalık görüntu gitti sonra yeniden başlatıp baktım hala gözükmüyor
Görüntü gittikten sonra geri geldi mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,133
Üyeler
183,530
Son üye
fevzicanakbltt
Geri