Neler Yeni

Yardım Bilgisayar ekran kartını okumuyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
musa
Beyler ekran kartı aldım taktım PC yi açtım görüntü bağdaştırıcısına giriyorum ekran kartı görünmüyor driver kurmadım

Can...

80+ Platinum
Beyler ekran kartı aldım taktım PC yi açtım görüntü bağdaştırıcısına giriyorum ekran kartı görünmüyor driver kurmadım
Kurmazsaniz gözükmez hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Amd nvidia ekran kartı neyse sitesinden güncel sürücüyü indirip kurun

Can...

80+ Platinum

Can...

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
musa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Can...

80+ Platinum

Can...

80+ Platinum
Onunla ilgili fikrim yok hocam optimize oldu desem uzun süre şuan sorun yoksa sıkıntı olmaz bence

driver kurulurken bazen görüntü gidip gelebiliyor onu kastediyorsan sorun yok.Ama başka bir durumdan bahsediyorsan bir şey diyemem
İlk taktığında olmuş sanırım

Hocam taktım ekran kartını PC açılmadı ekrans görüntü gelmiyordu sonra kendiliğinden geldi sizce niye böyle olmuştur
Bunla ilgili farklı konu açsanız daha iyi olur hocam asıl konunun dışında çünkü

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
musa
driver kurulurken bazen görüntü gidip gelebiliyor onu kastediyorsan sorun yok.Ama başka bir durumdan bahsediyorsan bir şey diyemem
Eyw sağolun hocam içim rahatladı forumda insanlara yardımcı oluyorsunuz değerli insanlarsınız

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,364
İsim
Berkay BABUCCU
Eyw sağolun hocam içim rahatladı forumda insanlara yardımcı oluyorsunuz değerli insanlarsınız
ekran kartını ilk taktiginizda görüntü gitmesi normal degil yalniz driver guncellerken genelde gidip geliyor bir muddet test edin gitme olurss konu açarsınız.Rica ederiz tüm arkadaşlar yardımcı oluyorlar Allah razı olsun herkesten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,946
Üyeler
160,911
Son üye
Can2701
Top Bottom