Anakartın nedir? SVM modu aktif etmen gerekiyor.arkadaşlar herhangi bir emilatörü başlatırken bilgisayar ilk önce donuyor sonra mavi ekran verip tekrar başlıyor bunu sebebi ne olabilir sistemim r5 5500 rx6600
Kardeşim eğer Windows'la alakalı bir problem yoksa , sıkıntı RAM Kaynaklı Olabilir . Aynı Sıkıntıyı 1 sene Kadar Evvel Bende Çok Yaşadım 2*8 GB Corsair rgb ramları Sırayla değiştirerek Denediğim Zaman Ramlardan 1 tanesi yüzünden Sıkıntının Olduğu Anlaşıldı Allahtan Garanti Vardıda Hemen Servise gönderdim 0 ürün yolladılar .arkadaşlar herhangi bir emilatörü başlatırken bilgisayar ilk önce donuyor sonra mavi ekran verip tekrar başlıyor bunu sebebi ne olabilir sistemim r5 5500 rx6600
BIOS üzerinden işlemci sanallaştırma açıldığı takdirde sorun ortadan kalkacaktır.arkadaşlar herhangi bir emilatörü başlatırken bilgisayar ilk önce donuyor sonra mavi ekran verip tekrar başlıyor bunu sebebi ne olabilir sistemim r5 5500 rx6600
nasıl edebilirim yardım eder misinizAnakartın nedir? SVM modu aktif etmen gerekiyor.
nasıl oluyor reisimBIOS üzerinden işlemci sanallaştırma açıldığı takdirde sorun ortadan kalkacaktır.
Anakartın ne olduğu söylersen nasıl açacağını anlatırım.nasıl edebilirim yardım eder misiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
nasıl oluyor reisim