LAN sürücülerin yüklü mü?Bir çözüm bulamadim artik kabloda sorun olduğunu düşünmeye baslayacagim.
Model lenovo l340 laptop
sürüm windows 11
o nedir?LAN sürücülerin yüklü mü?
LAN sürücüsü kablolu internet sürücüsüdür. Laptobunuzun sitesinden indirebilirsiniz. Yazan yazıya göre kabloyu tam oturtmamışsınız diye hata veriyor. Kabloda da bir problem olabilir.o nedir?
bir de demin şöyle bir şey keşfettim algılamadığından mı böyle diyor yoksa takılı olmasına rağmen bozuk olduğunu mu anlamış bilen var mı
Link atar mısın dostum ben bulamadım da . Bunu indirip tekrar deneyince duzeliyor mu yaniLAN sürücüsü kablolu internet sürücüsüdür. Laptobunuzun sitesinden indirebilirsiniz. Yazan yazıya göre kabloyu tam oturtmamışsınız diye hata veriyor. Kabloda da bir problem olabilir.
Lenovo L340-xxxxx diye bir şey gelmesi gerek onu da söylemisiniz.Link atar mısın dostum ben bulamadım da . Bunu indirip tekrar deneyince duzeliyor mu yani
Ideapad L340-15IRH Gaming diyor cihaz ozelliklerindeLenovo L340-xxxxx diye bir şey gelmesi gerek onu da söylemisiniz.
LAN (ethernet) yazanı kurun.Ideapad L340-15IRH Gaming diyor cihaz ozelliklerinde
Çok tesekkurler kardeşim ugrastigin icin iyi gunlerLAN (ethernet) yazanı kurun.
bazı kablolar üstünden geçen masa koltuk vb şeyler tarafından eziliyor bende de öyle bir kablo var nerde olduğunu bilmediğim bir noktasında kopukluk var temassızlık yapıyo olabilirBir çözüm bulamadim artik kabloda sorun olduğunu düşünmeye baslayacagim.
Model lenovo l340 laptop
sürüm windows 11
Bende de çalışmıyor laptopum SAMSUNG NP300E5C-S0BTR lan sürücüsü bulamadım yardımcı olur musun :>LAN (ethernet) yazanı kurun.
Sizin de 2013 den kalma driverlar var. Windows Update'de belki daha yenileri olabilir. Eğer yoksa buradan indirin. Aşağı kaydırınca kılavuz ve indirmeler var oradan yükleyin.Bende de çalışmıyor laptopum SAMSUNG NP300E5C-S0BTR lan sürücüsü bulamadım yardımcı olur musun :>
TeşekkürlerSizin de 2013 den kalma driverlar var. Windows Update'de belki daha yenileri olabilir. Eğer yoksa buradan indirin. Aşağı kaydırınca kılavuz ve indirmeler var oradan yükleyin.
![]()
NP300E5C-S0BTR | Samsung Destek TR
NP300E5C-S0BTR. Çözümler ve İpuçları, İndirme Kılavuzu, Bize Ulaşın. Samsung Destek TRwww.samsung.com
Bunu indircem değil mi. Geçenlerde laptopa reset attım bu attığın yerde chipset falan var windows chipseti otomatik kurmuş mudur kendim mi kurmalıyımSizin de 2013 den kalma driverlar var. Windows Update'de belki daha yenileri olabilir. Eğer yoksa buradan indirin. Aşağı kaydırınca kılavuz ve indirmeler var oradan yükleyin.
![]()
NP300E5C-S0BTR | Samsung Destek TR
NP300E5C-S0BTR. Çözümler ve İpuçları, İndirme Kılavuzu, Bize Ulaşın. Samsung Destek TRwww.samsung.com