Yardım Bilgisayar ethernet kablosunu görmüyor.

Antilop14

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
5
Bir çözüm bulamadim artik kabloda sorun olduğunu düşünmeye baslayacagim.
Model lenovo l340 laptop
sürüm windows 11

LAN sürücülerin yüklü mü?
o nedir?
bir de demin şöyle bir şey keşfettim algılamadığından mı böyle diyor yoksa takılı olmasına rağmen bozuk olduğunu mu anlamış bilen var mı

Ekler

• Ekran Görüntüsü (79).png
    Ekran Görüntüsü (79).png
    53 KB · Hit: 256
o nedir?
bir de demin şöyle bir şey keşfettim algılamadığından mı böyle diyor yoksa takılı olmasına rağmen bozuk olduğunu mu anlamış bilen var mı
LAN sürücüsü kablolu internet sürücüsüdür. Laptobunuzun sitesinden indirebilirsiniz. Yazan yazıya göre kabloyu tam oturtmamışsınız diye hata veriyor. Kabloda da bir problem olabilir.

LAN sürücüsü kablolu internet sürücüsüdür. Laptobunuzun sitesinden indirebilirsiniz. Yazan yazıya göre kabloyu tam oturtmamışsınız diye hata veriyor. Kabloda da bir problem olabilir.
Link atar mısın dostum ben bulamadım da . Bunu indirip tekrar deneyince duzeliyor mu yani

Bir çözüm bulamadim artik kabloda sorun olduğunu düşünmeye baslayacagim.
Model lenovo l340 laptop
sürüm windows 11
bazı kablolar üstünden geçen masa koltuk vb şeyler tarafından eziliyor bende de öyle bir kablo var nerde olduğunu bilmediğim bir noktasında kopukluk var temassızlık yapıyo olabilir

Bende de çalışmıyor laptopum SAMSUNG NP300E5C-S0BTR lan sürücüsü bulamadım yardımcı olur musun :>
Sizin de 2013 den kalma driverlar var. Windows Update'de belki daha yenileri olabilir. Eğer yoksa buradan indirin. Aşağı kaydırınca kılavuz ve indirmeler var oradan yükleyin.

Sizin de 2013 den kalma driverlar var. Windows Update'de belki daha yenileri olabilir. Eğer yoksa buradan indirin. Aşağı kaydırınca kılavuz ve indirmeler var oradan yükleyin.
Teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunu indircem değil mi. Geçenlerde laptopa reset attım bu attığın yerde chipset falan var windows chipseti otomatik kurmuş mudur kendim mi kurmalıyım

Ekler

• Screenshot_20220601-090808.png
    Screenshot_20220601-090808.png
    120.6 KB · Hit: 33
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,615
Üyeler
185,136
Son üye