Neler Yeni

Bilgisayar fiyatları hastalıktan sonra düşebilir mi?Şimdi alınır mı?Beklenir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
arda123
Bütçem:6000
1.sistem:
1617637078307.png

Normalde bu 1.sistemi almayacaktım,fakat dolar uçunca fiyatlar pahalandığı için bunu almayı düşünüyorum
Eskiden almayı düşündüğüm bilgisayar(2.sistem):
1617637390218.png

Normalde 2.Sistem yanlış hatırlamıyorsam 4.500 fiyatlarındaydı
Bilgisayar almak için beklemeli miyim?Yoksa bu sistemlerden birini hemen almalı mıyım?

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sistemlerle pek bir ilgim yok fakat salgın bitişinde stok artışı olup fiyatların düşeceğine kesin gözüyle bakıyorum ben. Ama daha sağlığımız bile garanti değil.

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
Bütçem:6000
1.sistem:
Alıntıyı görüntüle
Normalde bu 1.sistemi almayacaktım,fakat dolar uçunca fiyatlar pahalandığı için bunu almayı düşünüyorum
Eskiden almayı düşündüğüm bilgisayar(2.sistem):
Alıntıyı görüntüle
Normalde 2.Sistem yanlış hatırlamıyorsam 4.500 fiyatlarındaydı
Bilgisayar almak için beklemeli miyim?Yoksa bu sistemlerden birini hemen almalı mıyım?
dostum hastalık ile bilgisayar fiyatlarının alakası yok şuan gündemde kripto paralar var insanlar kolayca para kazanıyor bu bitmezse fiyatlarda düşmez

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
PS4'ü gördük rx570 oynatıyor mesela cyberpunkı ps4 nanayı yedi
Ne zaman gördün bunu? Optimize edilmeden önce mi? Şimdi baksan konsolda daha iyi performans alacağından eminim. Oyuna optimize amaçlı çok fazla güncelleme geldi.

relax_boy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Kantoron
Ne zaman gördün bunu? Optimize edilmeden önce mi? Şimdi baksan konsolda daha iyi performans alacağından eminim. Oyuna çok fazla güncelleme geldi.
güncelleme geldikten sonra da aynı durum bir şey değişmedi
Mesaj otomatik birleştirildi:

dostum hastalık ile bilgisayar fiyatlarının alakası yok şuan gündemde kripto paralar var insanlar kolayca para kazanıyor bu bitmezse fiyatlarda düşmez
hastalıkla da var fabrikalar tam kapasitede çalışmıyor

• Hahaha
Reaksiyonlar: Siri
Top Bottom