Neler Yeni

bilgisayar guzelmi ve site guvenilirmi site ismi Gaming.Gen.Tr

Lâuel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Akif
Bütçe
5.200
Screenshot_20210403-141051_Chrome.jpg
Screenshot_20210403-141057_Chrome.jpg

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,773
İsim
Toxpox
Site güvenilir.
Sistem hakkında bir şey söyleyemem piyasayı bilmiyorum.

TEŞKİLAT

80+ Silver
Site güvenilir lakin sistem parasına göre pahalı gerçi şu zamanda her sistem olurundan 2 kat pahalı fakat bu sistemde kullanılan anakart/ssd gibi bileşenler alt düzey kalitedeler. Örneğin SSD modeli kronik sorunlu anakart modeli en giriş seviyesi model.

Yıldırım Beyazid

80+ Bronze
ssd cronık sorunlu yaw site hakkında fatura göndermiyorlardan başka kötü yorum görmedim

Aoruss

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,891
İsim
Kagan
Site güvenilir ama sistem kötü (sistem 2 yıl önce falan çıktı yani pchocası kötü sistemler çıkarmıyor gömmek için demedim)

Lâuel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Akif
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Site güvenilir lakin sistem parasına göre pahalı gerçi şu zamanda her sistem olurundan 2 kat pahalı fakat bu sistemde kullanılan anakart/ssd gibi bileşenler alt düzey kalitedeler. Örneğin SSD modeli kronik sorunlu anakart modeli
Mesaj otomatik birleştirildi:

aslinda beni 2 yil tutsun yeter yani tutarmi 2 yil caliscam bi yandan bide ssd sini fln yenileyebilirim yani ekran karti ve islemcisi nerdeyse 5k cunku

fbsoner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
675
İsim
Soner
bu fiyata sistem kötüyse daha iyisini siz sunun ortaya otomatik cevap yazmayın. Piyasada ne kart var ne bişi fiyatlar ortada.

Lâuel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Akif
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aslinda beni 2 yil tutsun yeter yani tutarmi 2 yil caliscam bi yandan bide ssd sini fln yenileyebilirim yani ekran karti ve islemcisi nerdeyse 5k cunku istersen tum kasasindan herseyine bi foto var onuda atarim cunku ben ilk defa duzgun pc alcam yanlis bisi almak istemiom

fbsoner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
675
İsim
Soner
aslinda beni 2 yil tutsun yeter yani tutarmi 2 yil caliscam bi yandan bide ssd sini fln yenileyebilirim yani ekran karti ve islemcisi nerdeyse 5k cunku istersen tum kasasindan herseyine bi foto var onuda atarim cunku ben ilk defa duzgun pc alcam yanlis bisi almak istemiom
ekran kartlı sistemler şu dönemde avantajlı olabiliyor ama şimdi detaylı baktım da diğer parçaları pek iyi değil ama senin götürür mü? götürür yani piyasa da ekran kartı yok fiyatlar uçtu ben bile kart alamadım apu kullanıyorum.
aynı site üzerinde bu ondan daha iyi ;

Lâuel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Akif
aradaki tek farki anakart ve islemcimi bide ben pc hocasi attigi icin direk onu attim

Top Bottom