Ben IKEA’dan almayı planlıyorum.Gamer setup kurucam koltuğu hallettim masa kaldı ikeadan almak mı daha mantıklı marongoza yaptırmak mı nekadar fiyat farkı olur
https://www.adoremobilya.com/adore-newyork-ofis-masasi-latteGamer setup kurucam koltuğu hallettim masa kaldı ikeadan almak mı daha mantıklı marongoza yaptırmak mı nekadar fiyat farkı olur
ilki güzel ikincisi çok kötü alma (dolapsız olanı kastediyorum)Ben IKEA’dan almayı planlıyorum.
Bana daha estetik geliyor. Ben bunu almayı düşünüyorum;
Çekmecesizi de var;Mobilya ve Ev Dekorasyonu | IKEA Türkiye
IKEA mağazaları olarak güzel tasarımlı, kaliteli, kullanışlı binlerce çeşit mobilya ve ev aksesuarını düşük fiyatlarla sunarak, evlerde ihtiyaç duyulan her şeyi tek bir çatı altında topluyoruz.www.ikea.com.tr
Mobilya ve Ev Dekorasyonu | IKEA Türkiye
IKEA mağazaları olarak güzel tasarımlı, kaliteli, kullanışlı binlerce çeşit mobilya ve ev aksesuarını düşük fiyatlarla sunarak, evlerde ihtiyaç duyulan her şeyi tek bir çatı altında topluyoruz.www.ikea.com.tr
IKEA’nın sitesinde birçok model var.
Kaça yaptırdınhttps://www.adoremobilya.com/adore-newyork-ofis-masasi-latte
Bu model masanın grisini tanıdık marangoza yaptırdım. Normal marangozda ne kadar tutar bilmiyorum.
Ikea adils masa çok sallanıyor. Mağazada test ettim hiç hoşuma gitmemişti.
İlki kötü ikinicinin siyahı güzelBen IKEA’dan almayı planlıyorum.
Bana daha estetik geliyor. Ben bunu almayı düşünüyorum;
Çekmecesizi de var;Mobilya ve Ev Dekorasyonu | IKEA Türkiye
Mobilya ve Ev Dekorasyonu | IKEA Türkiye
IKEA’nın sitesinde birçok model var.
Marangoz yakınımızdı o yüzden para almadı benden. Fiyat konusunda bir şey diyemiyorum o yüzden.Kaça yaptırdın
Post automatically merged:
İlki kötü ikinicinin siyahı güzel