Bilemiyorum o zaman görüntü gelemeyen ekranı pc açık iken çıkartıp geri takın ayarlaması gerekir belki veya farklı bir görüntü kablosu deneyin (Mesela HDMI ise DP gibi)Denedim olmuyor
Oturum açmadan reset atınca gelmesi lazımMerhaba bi ekranım ve televizyonum var sorunum ise pc ilk açılışta anakart yazısı bios bilgisi filan geliyor ama windowsa gelince bilgisayar tvdeki görüntü gidiyor
Denedim de windowsa geldimi pc sinyal yok yazıyorBilemiyorum o zaman görüntü gelemeyen ekranı pc açık iken çıkartıp geri takın ayarlaması gerekir belki veya farklı bir görüntü kablosu deneyin (Mesela HDMI ise DP gibi)
Farklı görüntü kablosu kullanmayı denedinizmi mesela ben kendi laptop'umu evdeki dandik televizyonumuza (768p) bağlamak için VGA kulkanıyorum sorun yok sizde sanırım DP veya HDMI kullanıyorsunuz hangisini kullanıyorsanız çıkarın yerine tam tersi farklı bir girişli kablo deneyin.Denedim de windowsa geldimi pc sinyal yok yazıyor
Denedim windowsla alakalı bi sorun var yaFarklı görüntü kablosu kullanmayı denedinizmi mesela ben kendi laptop'umu evdeki dandik televizyonumuza (768p) bağlamak için VGA kulkanıyorum sorun yok sizde sanırım DP veya HDMI kullanıyorsunuz hangisini kullanıyorsanız çıkarın yerine tam tersi farklı bir girişli kablo deneyin.
Format atmayı denemişmiydiniz. Veya ekran kartı sürücülerinizi güncellemeyi.Denedim windowsla alakalı bi sorun var ya
Yinede deneyin format atmayı bence.yeni kurdum zaten pcyi