Neler Yeni

Bilgisayar ile alakalı bölümlerde okuyanlardan yardım istiyorum.

syroxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Alper Tan
Selamlar, bir eşit ağırlık öğrencisi olarak çocukluğumdan itibaren yazılım ve donanıma merakım var. Bunu sürdürüp kendimi geliştirebileceğime inanıyorum. Şu an aklımda iki bölüm var.

Yönetim Bilişim Sistemlerini şehir dışında okuyabilirim lakin yurt, okul ve iş ile uğraşırken kendimi yeteri kadar geliştirebileceğime inanmıyorum dört sene boyunca.
Bilgisayar Programcılığı yaşadığım yerde var ve burada kendimi yeteri kadar geliştirebilirim ama iki yıllık olması iş alımlarında vs. sorun yarattığı duyumlarını alıyorum.

Siz olsanız ne yapardınız? Bölümler hakkında görüşleriniz neler? Yaşıtlarımdan ve büyüklerimin fikirlerini bekliyorum

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,172
İsim
Turuncu Keskin
Sen kendini geliştirmedikten sonra 2-4 yıl fark etmiyor. Okumayıp para kazanan tonla insan var. Bilgisayar dünyasında önemli olan bilgi, okul değil.

syroxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Alper Tan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sen kendini geliştirmedikten sonra 2-4 yıl fark etmiyor. Okumayıp para kazanan tonla insan var. Bilgisayar dünyasında önemli olan bilgi, okul değil.
Yani bilgisayardan çok ayrı bir bölüm kazansam bile kendimi geliştirip proje ürettikten sonra her türlü tutunabilirim değil mi hocam?
Yerinde olsam 2 yıllığı seçerdim ama muhtemelen 2 okul da sana yeterli bilgiyi ve öğretiyi sunamayacaktır
Aynen öyle. Yalnızca temel şeyleri gösteriyorlar diyorlar. Her türlü kişi de bitiyor yine.

MzK47555

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Mehmet Zahit Keskin
Şu diploma meselesi olmasa üniversite okumaya gerek yok vakit kaybı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,417
Üyeler
163,656
Son üye
cosmospurs
Top Bottom