Bilgisayar internete bağlanmıyor

HotMyth

80+
Reaksiyon skoru
8
Selam arkadaşlar. Dün bilgisayarın işlemcisinin termal macununu yeniledim. Bilgisayarı açtığımda internetin gelmediğini gördüm. Ne yaptıysam bir türlü düzeltemedim. Kasaya internet kablosunu taktığımda hiçbir şekilde görmüyor. Bağdaştırıcı seçeneklerinde bile çıkmıyor işareti. Aygıt yöneticisinde ağ bağdaştırıcıları kısmında Intel(R) Ethernet connection (12) I219-V driver'ında sarı ünlem işareti gözüküyor. Sürücüyü kaldırıp güncel sürücüyü indirip kurdum hala aynı. Ne yapabilirim bu konu hakkında yardımcı olursanız mutlu olurum. Anakart: H410M PRO-VH (MS-7C89)

Macunu sürerken anakarta değdin veya malzeme dokundurdun mu? bu süreçte halıya mı basıyordun? tahtaya mı, halı ise statikten anakarta ufak bir akımla bile internet bağdaştırıcısının kondansatörünü yakmış olabilirsin yada bu tarzda bir teorinin olabileceğini söyleyebilirim

Macunu sürerken anakarta değdin veya malzeme dokundurdun mu? bu süreçte halıya mı basıyordun? tahtaya mı, halı ise statikten anakarta ufak bir akımla bile internet bağdaştırıcısının kondansatörünü yakmış olabilirsin yada bu tarzda bir teorinin olabileceğini söyleyebilirim
Anakarta azda olsa değdim işlemciyi takarken. Onun dışında halıya basıyordum. Bende dediğiniz gibi olduğunu düşünüyorum. Acaba bu internet bağdaştırıcısının kondansatörünün tamiri gibi bir olay var mı yoksa komple anakart mı değişmesi gerek. Bilginiz varsa cevaplarsanız sevinirim.

Çok fazla olasılık var hangisinin bozulduğunu bilemeyiz [elektrik elektronik mühendisi] dışında çoğunun da bunu düzeltmek için uğraşacağına olasılığım çok düşük

Geri