Merhabalar, öncelikle iyi forumlar. Bir sistem topladım ve hava akışını güzel sağladım, ancak ben bu kasayı açık bir alanda mı tutmalıyım? Isınma sorunu çıkartabilir? Yoksa kapalı bir yerde sorun çıkartır mı?
Kapalı yer olarak, arkası, sağı solu tamamen kapalı. Önü açık sadece. Kasa markası:Kasa ne? Ne kadar kapalı bir yer?
GALAX 1660super, ryzen 5 3500xSistemin özelliklerini söyler misin acaba?
Arkası kapalı olmaması önemli. Egzoz fan çıkışını engellemeyin.Kapalı yer olarak, arkası, sağı solu tamamen kapalı. Önü açık sadece. Kasa markası:
Dark X-FORCE Toplam 3 Fanlı, 1xAdreslenebilir ARGB Fan + LED Şeritli USB 3.0,Akrilik Yan Panel, Bilgisayar Kasası (DKCHXFORCE)
Mesaj otomatik birleştirildi:
GALAX 1660super, ryzen 5 3500x
Tavsiyem kasanın etrafı kapalı olmasın. Örneğin bazı masaların altında bulunan dolap benzeri yerlere koymayın etrafı açık olsun. Kasanın yüksekte durması tozlanmayı az da olsa düşürür bunu da aklınızda bulundurun derim.Merhabalar, öncelikle iyi forumlar. Bir sistem topladım ve hava akışını güzel sağladım, ancak ben bu kasayı açık bir alanda mı tutmalıyım? Isınma sorunu çıkartabilir? Yoksa kapalı bir yerde sorun çıkartır mı?
Odamdaki alan biraz, kısıtlı diyebilirim. Çok açık bir alan var ancak tam masamın altında. Ayağımı kasaya vururum diye korkumdan koyamıyorum.Tavsiyem kasanın etrafı kapalı olmasın. Örneğin bazı masaların altında bulunan dolap benzeri yerlere koymayın etrafı açık olsun. Kasanın yüksekte durması tozlanmayı az da olsa düşürür bunu da aklınızda bulundurun derim.
Benim kullandığım masa fazla büyük değil. Ama yine de kasanın üzerine koydum. Eski alışkanlıktan dolayı zaten klavyeyi yan çevirerek kullandığım için sorun olmuyor. Kasanın görüntüsü de hoşuma gittiği için problem olmuyor.Odamdaki alan biraz, kısıtlı diyebilirim. Çok açık bir alan var ancak tam masamın altında. Ayağımı kasaya vururum diye korkumdan koyamıyorum.
Benimde kasam müsait aslında koymaya ancak, aktif şekilde ders çalıştığım için ufakta olsa alanımı kısıtladı. O yüzden koymamıştım ancak düşüneceğim teşekkürler.Benim kullandığım masa fazla büyük değil. Ama yine de kasanın üzerine koydum. Eski alışkanlıktan dolayı zaten klavyeyi yan çevirerek kullandığım için sorun olmuyor. Kasanın görüntüsü de hoşuma gittiği için problem olmuyor.
Rica ederim.Benimde kasam müsait aslında koymaya ancak, aktif şekilde ders çalıştığım için ufakta olsa alanımı kısıtladı. O yüzden koymamıştım ancak düşüneceğim teşekkürler.