Neler Yeni

Bilgisayar ısınması.

varsie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emre Karaköse
Merhabalar, öncelikle iyi forumlar. Bir sistem topladım ve hava akışını güzel sağladım, ancak ben bu kasayı açık bir alanda mı tutmalıyım? Isınma sorunu çıkartabilir? Yoksa kapalı bir yerde sorun çıkartır mı?

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Kasa ne? Ne kadar kapalı bir yer?

eyelays

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Ali Serhat Akyüz
Sistemin özelliklerini söyler misin acaba?

varsie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emre Karaköse
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Mustafa sakızcı
Merhabalar, öncelikle iyi forumlar. Bir sistem topladım ve hava akışını güzel sağladım, ancak ben bu kasayı açık bir alanda mı tutmalıyım? Isınma sorunu çıkartabilir? Yoksa kapalı bir yerde sorun çıkartır mı?
Tavsiyem kasanın etrafı kapalı olmasın. Örneğin bazı masaların altında bulunan dolap benzeri yerlere koymayın etrafı açık olsun. Kasanın yüksekte durması tozlanmayı az da olsa düşürür bunu da aklınızda bulundurun derim.

varsie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emre Karaköse
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tavsiyem kasanın etrafı kapalı olmasın. Örneğin bazı masaların altında bulunan dolap benzeri yerlere koymayın etrafı açık olsun. Kasanın yüksekte durması tozlanmayı az da olsa düşürür bunu da aklınızda bulundurun derim.
Odamdaki alan biraz, kısıtlı diyebilirim. Çok açık bir alan var ancak tam masamın altında. Ayağımı kasaya vururum diye korkumdan koyamıyorum.

eyelays

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Ali Serhat Akyüz
Söylendiği gibi etrafı kapalı alana koymazsan ısınma sıkıntısı çekmezsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Mustafa sakızcı
Odamdaki alan biraz, kısıtlı diyebilirim. Çok açık bir alan var ancak tam masamın altında. Ayağımı kasaya vururum diye korkumdan koyamıyorum.
Benim kullandığım masa fazla büyük değil. Ama yine de kasanın üzerine koydum. Eski alışkanlıktan dolayı zaten klavyeyi yan çevirerek kullandığım için sorun olmuyor. Kasanın görüntüsü de hoşuma gittiği için problem olmuyor.

varsie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emre Karaköse
Benim kullandığım masa fazla büyük değil. Ama yine de kasanın üzerine koydum. Eski alışkanlıktan dolayı zaten klavyeyi yan çevirerek kullandığım için sorun olmuyor. Kasanın görüntüsü de hoşuma gittiği için problem olmuyor.
Benimde kasam müsait aslında koymaya ancak, aktif şekilde ders çalıştığım için ufakta olsa alanımı kısıtladı. O yüzden koymamıştım ancak düşüneceğim teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Mustafa sakızcı
Benimde kasam müsait aslında koymaya ancak, aktif şekilde ders çalıştığım için ufakta olsa alanımı kısıtladı. O yüzden koymamıştım ancak düşüneceğim teşekkürler.
Rica ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,517
Üyeler
164,515
Son üye
b.tigil
Top Bottom