Bilgisayar Kasası Önerisi

badou

80+
Reaksiyon skoru
14
Bütçe
1000
Merhabalar,
Kasam çok eskidiği ve ses çıkardığı için yeni kasa almak istiyorum. Belirli bir bütçem yok fakat olabildiğince fiyat/performans olursa iyi olur.
Önerilerinizi bekliyorum, RGB gibi bir takıntım yok fakat sıcaklık anlamında fan sayısına önem veriyorum.
Şu an sahip olduğum PSU'nun herhangi bir sertifikası yok eğer uygun fiyata kasa ve 80+ PSU var ise düşünebilirim.

PSU Modeliniz nedir acaba?

Güç kaynağın gayet yeterli ve iyi ben olsam senin yerinde onu kullanırdım.
bilmiyorum çok fazla ses çıkıyor fakat sesin psu'dan mı kasadan mı olduğunu daha çözemedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.hepsiburada.com/rampage...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.72.1 bu kasa ve psu hakkındaki düşünceleriniz neler?

Orijinal sitesi dahil, Güvenliklerini bulamadım. Ne kadar süredir kullanıyorsunuz? çok güvenilir gelmedi bana.
5-6. senesi olacak bu sene

Alalı 5 6 sene olduğu için güvenilirlik konusunu bilmiyorum fakat bu seneye kadar bir sıkıntısını görmedim,tam olarak modeli bu.
1648670193123.png

bilmiyorum çok fazla ses çıkıyor fakat sesin psu'dan mı kasadan mı olduğunu daha çözemedim

https://www.hepsiburada.com/rampage...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.72.1 bu kasa ve psu hakkındaki düşünceleriniz neler?

Alalı 5 6 sene olduğu için güvenilirlik konusunu bilmiyorum fakat bu seneye kadar bir sıkıntısını görmedim,tam olarak modeli bu.
Alıntıyı görüntüle
O attığınız kasa iyi gelmedi bana. en azından PSU'su zayıf.
5-6 Senedir kullanıyorsanız, ve problemi olmadıysa kullanmaya rahatça devam edebilirsiniz demektir. sadece kasayı bir temizleyin temiz değilse. fanları temizleyin. bir daha bakın.
Kasa değiştirme sebebiniz nedir?

Alıntıyı görüntüle
Rampage kasa çöp sakın almayın alıcaksanız önü mesh bir kasa ve kaliteli bir psu alın ama dediğim gibi psu almanıza gerek yok elinizdekini kullanabilirsiniz.

O attığınız kasa iyi gelmedi bana. en azından PSU'su zayıf.
5-6 Senedir kullanıyorsanız, ve problemi olmadıysa kullanmaya rahatça devam edebilirsiniz demektir. sadece kasayı bir temizleyin temiz değilse. fanları temizleyin. bir daha bakın.
Kasa değiştirme sebebiniz nedir?
çok eskidi.PSU konusunda bir problemim olmadı ama dediğim gibi son 7 8 aydır her zaman olmamasına rağmen bilgisayar açılırken garip bir ses duyuyorum ve rahatsız ediyor ancak psudan mı kasadan mı geliyor anlamadım bu konuda bir önerin varsa deneyebilirim

Rampage kasa çöp sakın almayın alıcaksanız önü mesh bir kasa ve kaliteli bir psu alın ama dediğim gibi psu almanıza gerek yok elinizdekini kullanabilirsiniz.
tamam bu kasa hakkında zaten kuşkularım vardı,teşekkürler.Sizce gelen ses kasadan mı psudan dolayı mı bunu anlamanın bir yolu var mı?

https://www.itopya.com/nzxt-h510i-rgb-tempered-glass-usb-31-rgb-beyazsiyah-mid-tower-kasa_u12315
birde bunu buldum nasıldır bilginiz var mı?

çok eskidi.PSU konusunda bir problemim olmadı ama dediğim gibi son 7 8 aydır her zaman olmamasına rağmen bilgisayar açılırken garip bir ses duyuyorum ve rahatsız ediyor ancak psudan mı kasadan mı geliyor anlamadım bu konuda bir önerin varsa deneyebilirim

tamam bu kasa hakkında zaten kuşkularım vardı,teşekkürler.Sizce gelen ses kasadan mı psudan dolayı mı bunu anlamanın bir yolu var mı?
Kasanın fanlarının kablolarını çıkar yani hiç elektrik gitmesin ve kasayı öyle çalıştır yani fanlar dönmezken eğer yine ses geliyorsa PSU dan dır.Temizleyip kullanabilirsin sonradan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,136
Üyeler
185,031
Son üye
monolith
Geri