Neler Yeni

Bilgisayar kasası temizlemek için alet önerisi

Reaksiyon skoru
41
Merhaba AliExpress'de fotoğraftaki gibi aletler gördüm bunlar kasa temizliginde işe yararmı eğer evetse neye göre bakarak almalıyım RPM vs?

1746268091371.png

ben saç kurutma makinesinin soğuk tarafıyla üflüyorum direk alıyor tozu

hocam cok yetersiz gibi hissetirriyor oda ya
valla normalde yetiyor çokta basınç vermemek lazım parçalara illa alıcam diyorsanız temudan da bakabilirsiniz artık daha uyguna geliyor orası

Merhaba AliExpress'de fotoğraftaki gibi aletler gördüm bunlar kasa temizliginde işe yararmı eğer evetse neye göre bakarak almalıyım RPM vs?

1746268091371.png
Pek sağlıklı bir şeye benzemiyor bunlar yerine şunun gibi bir şey alsan daha iyi iş görür bence. Bunu arabada da kullanıyorum dükkanda da. Bilgisayar içinde iş görür.

valla normalde yetiyor çokta basınç vermemek lazım parçalara illa alıcam diyorsanız temudan da bakabilirsiniz artık daha uyguna geliyor orası
hocam boş kasayı temizlicem parcaları koymadan önce oyuzden cok güclü bişey arıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sizce sac kurutma makinasi ile arasında cok fark varmı hocam?

hocam boş kasayı temizlicem parcaları koymadan önce oyuzden cok güclü bişey arıyorum

Saç kurutma makinesi ile pek etkili olmaz kasayı nadiren temizliyorsan. Çünkü bir süre sonra yapışıyor tozlar. Bununla arasında baya güç farkı var kasanın içine hafif uzaktan fanlarıda elinle sabit tutarak üflersen sıkıntı çıkarmaz. Dediğim gibi arabanın içini, dükkanda tezgahların altındaki tozları falan temizliyorum bu makinayla.

boş kasaysa direk zaten fırça gibi bir şey + saç kurutma makinesi tertemiz yapar hocam

ben fön makinesi ile üfletip, yağsız kontak sprey devre temizleyici ile temizliyorum 0 gibi oluyor. yıkıyorum adete bütün bileşenleri

Saç kurutma makinesi ile pek etkili olmaz kasayı nadiren temizliyorsan. Çünkü bir süre sonra yapışıyor tozlar. Bununla arasında baya güç farkı var kasanın içine hafif uzaktan fanlarıda elinle sabit tutarak üflersen sıkıntı çıkarmaz. Dediğim gibi arabanın içini, dükkanda tezgahların altındaki tozları falan temizliyorum bu makinayla.
hocam bulundugum ülkede aynı model yok ama aynı şekil ve rpmdeki bir alet aynı performansı verir ozaman degilmi?

boş kasaysa direk zaten fırça gibi bir şey + saç kurutma makinesi tertemiz yapar hocam
hocam fırçayla ugraştırıyor detaylı temizlemek

hocam bulundugum ülkede aynı model yok ama aynı şekil ve rpmdeki bir alet aynı performansı verir ozaman degilmi?

hocam fırçayla ugraştırıyor detaylı temizlemek
Kesin bir şey diyemiyorum hocam bu alet amacı gereği biraz fazla basınçlı. Attığınız ürünle rpmleri aynı olsa bile aynı etkiyi vereceğini zannetmiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,684
Üyeler
173,238
Son üye
farukbuyuk.
Geri