Neler Yeni

Bilgisayar Kendi Kendine Açılıyor

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Birkaç sefer denk geldim. Sabah uyandığımda bilgisayar fanları çalışıyordu, monitörü açınca fark ettim ki sistem açık. Önce gece unuttum sandım ama bu sabah tam uyandığım esnada kendim şahit oldum açıldığına. Bildiğiniz kasa tuşuna basmışım gibi açıldı, fanların sesi geldi ve kapattım. Bunun nedeni nedir, nasıl çözerim?

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
Anıl Aykın
Birkaç sefer denk geldim. Sabah uyandığımda bilgisayar fanları çalışıyordu, monitörü açınca fark ettim ki sistem açık. Önce gece unuttum sandım ama bu sabah tam uyandığım esnada kendim şahit oldum açıldığına. Bildiğiniz kasa tuşuna basmışım gibi açıldı, fanların sesi geldi ve kapattım. Bunun nedeni nedir, nasıl çözerim?
aygıt yöneticisinden internete neyle bağlıysanız ona tıklayın ve güç yönetimi kısmında "bu aygıt bilgisayarı başlatsın" açıksa kapatın, onun dışında bios'ta da bir ayar açık kalmış olabilir.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aygıt yöneticisinden internete neyle bağlıysanız ona tıklayın ve güç yönetimi kısmında "bu aygıt bilgisayarı başlatsın" açıksa kapatın, onun dışında bios'ta da bir ayar açık kalmış olabilir.
O seçenek bende seçili değil hatta silik bir şekilde yazılmış. İstesem de açamıyorum yani.

Existentia

80+ Silver
hiç kapanmıyor da olabilir mi daha önce ona benzer bir durum görmüşüm pc kapanıyor fanlar dönmeye devam ediyordu

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hiç kapanmıyor da olabilir mi daha önce ona benzer bir durum görmüşüm pc kapanıyor fanlar dönmeye devam ediyordu
Hayır, normal şekilde kapanıyor. 2020'de aldım bilgisayarı, ilk defa yaşıyorum bu durumu.

Top Bottom