Çözüldü✓ Bilgisayar kendini kapatıyor

Juqn_

80+
Reaksiyon skoru
1
Şimdi sorun şöyle arkadaşlar valorant oynuyorum hiçbir sıkıntı olmuyor ark da aynı şekilde rust giriyorum ne fifa giriyorum oyundan atıyor bir anda bilgisayar yeniden başlıyor cızzz bızzzz diye ses geliyor kapanıyor bir anda açılıyor yani bazı oyunlarda sorun yok bazılarında kapanıp açılıyor format attım olmadı ne yapacağımı bilmiyorum genelde sorunlarımı kenim çözerim ama bunun çözünü bir türlü bulamadım yardım lazım ısınma falan yok işlemci 45 50 arası ekran kartı da 55 ile 65 arası takılıyor sorun ne anlayamadım gitti

sistem özellikleri
R5 5600
rx6600
b450m
16gb ram
500W

ekran kartından olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

test için başka ekran kartıyla deneme şansınız var mı

Valo cpu ağırlıklı gpu ağırlık oyuna girdiğinde yapıyorsa arkadaşın dediği gibi ekran kartı olabilir (niyeyse içinden power supply gibi geçiyor gpu yüklendiğinde dolayı fazla güç çekmesi gerektiğinde power supplyden (korumak için) kendini kapatıyor )

Valo cpu ağırlıklı gpu ağırlık oyuna girdiğinde yapıyorsa arkadaşın dediği gibi ekran kartı olabilir (niyeyse içinden power supply gibi geçiyor gpu yüklendiğinde dolayı fazla güç çekmesi gerektiğinde power supplyden (korumak için) kendini kapatıyor )
bak bu olabilir

İşlemci ısı değerlerin ekran kartı ısı değerlerin ne psu dandikse yetmeyebilir ve o ses psu'dan gelebilir bu yüzden syetersizlikten sistemi resetliyo olabilir

Ramlerde farklılık varsa da yapabiliyor.

Psu Yetmemesi değilde arızalıda olabilir teker teker parçaları incelemesi lazım

bi anda pc donup ondan sonramı kapanıyor

HDD gg olmuş O7 dostlar herkese teşekkürler ayrıca kapatmayı unutmuşum özür dilerim hesabın şifresini unutmuştum da

Geri