Bilgisayar koltuğu önerisi

TheFaLcoN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
729
Arkadaşlar rahat güvenilir bir koltuk istiyorum çok fazla pahalı gerek yok 1 - 1.3k arası olursa iyi olur ben bir tane gördüm aşağıya bırakıyorum yardımlarınızı bekliyorum.

LİNK

Oyuncu koltuğu diye deri bir şeyler almak gibi hataya düşmeyin, önerim ofis koltukları veya kumaş oyuncu koltukları

Arkadaşlar rahat güvenilir bir koltuk istiyorum çok fazla pahalı gerek yok 1 - 1.3k arası olursa iyi olur ben bir tane gördüm aşağıya bırakıyorum yardımlarınızı bekliyorum.

LİNK
Ofis koltuğu al bu fiyatlara daha iyi. Dandik deri olacağına düzgün bir şey olsun.

Ne yazık ki şu iyi diyebileceğim bir model yok ama oyuncu koltukları denilen modellerde rahat edemedim hiç , şu anda hawk kullanıyorum mükemmel degil ama kötü de demem

Sakin ama sakin ofisinhazir turksit alma

Diğer koltuklari denemedim ama ayni bu modelden aldim 1-2 ay once cok oismanim ilk gunlerde iyi

Koltuk sol tarafa dogru cok oturdugum icin solntaraf sungerleri eridi sanki sungerleri berbat bakmadim gectim arkaya yaslanirken cat ses geldi bel tahtasu kirildi ama.kullana biliyorum sabahta ayagim dokundu baktim ayaklar paslanmis

Geri