Neler Yeni

Yardım Bilgisayar Koltuğum Kendiliğinden Aşağı iniyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
sadobrondo
Koltuk yaklaşık 9 yıllık temiz kullanıldı velakin 3 aydır amasörü bozuldu sanırsam oturduğum anda yaklaşık 50 saniye içinde en yüksek ayardan en düşük ayara geliyor ve kambur bir oturuş sergilememe neden oluyor koltuk ölmüş mü yeniden canlandırmanın bir yolu var mı bilgili arkadaşlar yazarsa çok mutlu olurum. İyi forumlar...

yeni koltuk alırsam oyuncu koltuğu gibi kafa desteği olan bişeyler bakıyorum onlarda en kötüsü 500-600 civarı baya sıkıntı fiyatlar benim için

Asassin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Berat Güven
Koltuk yaklaşık 9 yıllık temiz kullanıldı velakin 3 aydır amasörü bozuldu sanırsam oturduğum anda yaklaşık 50 saniye içinde en yüksek ayardan en düşük ayara geliyor ve kambur bir oturuş sergilememe neden oluyor koltuk ölmüş mü yeniden canlandırmanın bir yolu var mı bilgili arkadaşlar yazarsa çok mutlu olurum. İyi forumlar...

yeni koltuk alırsam oyuncu koltuğu gibi kafa desteği olan bişeyler bakıyorum onlarda en kötüsü 500-600 civarı baya sıkıntı fiyatlar benim için
bu fiyata alıcagınız şey cidden dandik olacaktır büyük ihtimal 1 senede kırılacak kol desteği vs oyuncu koltugu diye hayvan gibi fiyat çekiyorlar eger bütçeniz bu kadar kısıtlıysa 2. el temiz bir tane bulmanızı öneririm internet kafeden çıkma ucuz koltuklarda var yada isterseniz ofis koltuklarınada bakabilirsiniz yazın rahatsız etmeyenlerden hava alanlardan

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
sadobrondo
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu fiyata alıcagınız şey cidden dandik olacaktır büyük ihtimal 1 senede kırılacak kol desteği vs oyuncu koltugu diye hayvan gibi fiyat çekiyorlar eger bütçeniz bu kadar kısıtlıysa 2. el temiz bir tane bulmanızı öneririm internet kafeden çıkma ucuz koltuklarda var yada isterseniz ofis koltuklarınada bakabilirsiniz yazın rahatsız etmeyenlerden hava alanlardan
zaten şuan oturduğum da ofis koltuğu hiçbir şekilde fark etmez ama şuan bildiğin acı çekiyorum sandalyenin ucunda oturuyorum telefon almak içinde para biriktiriyorum sanırım bi 5-6 ay daha katlanmam gerek fakat sizin bir öneriniz varsa link atabilirsiniz

İnternetten amartisör alıp yapsam diyorum o da garanti değil

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bizim oralarda ne sağlam mal varmış derler ffjgndfjgd
Geçmiş olsun hacım yenisi alma vakti geldi demektir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
sadobrondo
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bizim oralarda ne sağlam mal varmış derler ffjgndfjgd
Geçmiş olsun hacım yenisi alma vakti geldi demektir.
para yok usta nası edecez felç geçirecem heralde 2 ay sonra telefona biriktiriyom hep araya bi masraf çıkıyo

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

Koltuğu çöpe atmaya gerek yok. Amortisör değiştirin.

Koltukcuya gidin onlar takar.

Dboo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
İbrahim Ethem Topcu
Benzer sorun yaşamıştım ve internet üzerinden amortisör satın alıp değiştirmiştim. Muhtemelen sizde de amortisör ömrünü tamamlamış. Koltuktan memnunsanız amortisörünü değiştirin derim.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
para yok usta nası edecez felç geçirecem heralde 2 ay sonra telefona biriktiriyom hep araya bi masraf çıkıyo
O hissi çok iyi biliyporum bir geldim mi hepsi geliyor çok kötü bir şey.
Bundan al idare eder.

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dostum onu tamir edenler var. Amortisör değişiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
sadobrondo
Koltuğu çöpe atmaya gerek yok. Amortisör değiştirin.

Koltukcuya gidin onlar takar.
Dostum onu tamir edenler var. Amortisör değişiyor.
O hissi çok iyi biliyporum bir geldim mi hepsi geliyor çok kötü bir şey.
Bundan al idare eder.
el emeği - ürün vs bana kaça patlar ortalama yaşadığım yerde küçük biryer mobilyacılar bakıyor mudur sizce

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
el emeği - ürün vs bana kaça patlar ortalama yaşadığım yerde küçük biryer mobilyacılar bakıyor mudur sizce
Geçen yıl sorduğumda 50 TL istemişti mobilyacı. (Ürün + İşcilik ücreti)

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sabit yükseklikte kullanıyorsan çok daha basit halledilir

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,646
İsim
Burak Tokgöz

Ben plastik bahçe sandalyesinde oynuyom o.O2

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,039,448
Üyeler
164,845
Son üye