Yani kısaca kötü olmuş maalesef.21 yıllık hayatımda ilk defa kendime ait PC olacak kardeşimin çizim yapabileceği diğer kardeşimin oyun oynayabileceği bir PC yapmaya çalışıyoruz bu da birisinin tavsiyesi yardımcı olur musunuz
2.el mi saatın alacaksınız yoksa 0 mı bu parçalar güncel değilde o yüzden sormak istedim(işlemci ve anakart)21 yıllık hayatımda ilk defa kendime ait PC olacak kardeşimin çizim yapabileceği diğer kardeşimin oyun oynayabileceği bir PC yapmaya çalışıyoruz bu da birisinin tavsiyesi yardımcı olur musunuz
Bütçeyi bize belirtin ki sizin amaçlarınıza en uygun bilgisayarları size sunabilelim.21 yıllık hayatımda ilk defa kendime ait PC olacak kardeşimin çizim yapabileceği diğer kardeşimin oyun oynayabileceği bir PC yapmaya çalışıyoruz bu da birisinin tavsiyesi yardımcı olur musunuz
Sıfır alacağız hocam2.el mi saatın alacaksınız yoksa 0 mı bu parçalar güncel değilde o yüzden sormak istedim(işlemci ve anakart)
Her şey dahil 8500Sistem olmamış. Bütçeniz nedir?
8500 civarı 3 eksik 5 fazlaSistem orantısız anakartından işlemcisine,maalesef. Tam bütçenizi belirtirseniz yardımcı olurum.
MSI B450M PRO-VDH PLUS B450Her şey dahil yaklaşık 8500 tl gibi bir bütçe düşünüyoruz
Kanka onu kim yaptı bilmiyorum ama gerçekten iyi dolandırılıyomuşsun neyseki buraya yazdınHer şey dahil 8500
Mesaj otomatik birleştirildi:
8500 civarı 3 eksik 5 fazla
Çok zor allahın belası iş gerçekten dolandırılma riski yüksekKanka onu kim yaptı bilmiyorum ama gerçekten iyi dolandırılıyomuşsun neyseki buraya yazdın
Bence al şimdi çünkü coronadan dolayı fiyatlar daha da fazla artabilirÇok zor allahın belası iş gerçekten dolandırılma riski yüksek
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu parçaların indirime gireceği yakın bir tarih falan var mı o zamanı bekleyelim yoksa direk alalım mi geciktirmeden