Bilgisayar M2 SSD yi görmüyor

atosahin

80+
Reaksiyon skoru
44
Merhaba dün her ne olduysa bilgisayar yavaşlamaya başladı mavi ekran yedi bir kez bende birkaç oyunu sildim sonra gece PUBG yüklemeye bıraktım sabah ekran siyahtı kapattım açtığımda biosa attı ve M2 SSDmi artık görmediğini farkettim ne yapmam lazım?

BIOS da görünmüyor ise arızalanmış olabilir.

Merhaba dün her ne olduysa bilgisayar yavaşlamaya başladı mavi ekran yedi bir kez bende birkaç oyunu sildim sonra gece PUBG yüklemeye bıraktım sabah ekran siyahtı kapattım açtığımda biosa attı ve M2 SSDmi artık görmediğini farkettim ne yapmam lazım?
İşlemciniz intel ise intel vmd yi kapatıp öyle başlatmayı deneyin. Bazen işe yarıyor.

BIOS reset at ya da eski ama stabil bir versiyonunu geri yükle.

BIOS da görünmüyor ise arızalanmış olabilir.
Hocam bi bootda görüyor ama içini göstermiyor bi bootda görüyor içinide ez flash da gösteriyor ama windows a boot etmiyor başka bootdada hiç ssd den haberi yok biosun anlamadım gerçekten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşlemciniz intel ise intel vmd yi kapatıp öyle başlatmayı deneyin. Bazen işe yarıyor.
Nereden kapatacağım?

Hocam bi bootda görüyor ama içini göstermiyor bi bootda görüyor içinide ez flash da gösteriyor ama windows a boot etmiyor başka bootdada hiç ssd den haberi yok biosun anlamadım gerçekten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nereden kapatacağım?
Bios da yanlış hatırlamıyorsam main bölümünde

Böyle bir hata alıyorum açarken

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    3.3 MB · Hit: 37
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular