Yardım Bilgisayar masası bileğimi acıtıyor

Merhaba, (görsel temsilidir) işaretlediğim yere bileğimi dayayarak oynuyorum evde bulunan veya internetten gördüğüm çalışma, gaming tarzı her masanın o kısmı düz ve sivri oluyor ve çok rahatsız ediyor ağrı da yapıyor baya kendime uygun modelde bulamıyorum bu konu hakkında ne yapabilirim zımpara düşündüm fakat ben yapamam simetrik olmaz marangozla falanda uğraşamam internette aparatlar var fakat hem bazıları çok kalın daha da rahatsız eder hemde yapışkanlı olduğu için hemen çıkar desteğinizi bekliyorum.
Hocam ben yıllardır mouse padi biraz masa dışında kullanıyorum bileğime şu ana kadar hiçbir şey olmadı.

öyle olur ama ben mousepade 1500tl civarı bir şey verdim zarar görür diye çok şey yapmıyorum
Hocam ben yıllardır mouse padi biraz masa dışında kullanıyorum bileğime şu ana kadar hiçbir şey olmadı.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
öyle olur ama ben mousepade 1500tl civarı bir şey verdim zarar görür diye çok şey yapmıyorum
Korona zamanı herkesin kullandığı yeşil mousepad almıştım sorun olmadı en son sadece sürekli güneş geldiğinden eridi. 2 yıl da havitin kırmızı mousepadini aynı şekil kullandım. 2 haftadır da Klasse Pro(500 lira bu da) kullanıyorum normalden daha da dışarıda hiçbir sorun olmadı. Haviti kullanmaya devam edebilirdim hiçbir sorunu yoktu ama üni için başka şehre gidince kardeşime verdim. Yani sorun olmaz.

1500'e mousepad almasaydınız keşke kıyabilirdiniz :D masalar için köşelerden almak sorunu çözecek zaten önermişler.

Merhaba, (görsel temsilidir) işaretlediğim yere bileğimi dayayarak oynuyorum evde bulunan veya internetten gördüğüm çalışma, gaming tarzı her masanın o kısmı düz ve sivri oluyor ve çok rahatsız ediyor ağrı da yapıyor baya kendime uygun modelde bulamıyorum bu konu hakkında ne yapabilirim zımpara düşündüm fakat ben yapamam simetrik olmaz marangozla falanda uğraşamam internette aparatlar var fakat hem bazıları çok kalın daha da rahatsız eder hemde yapışkanlı olduğu için hemen çıkar desteğinizi bekliyorum.
işaretlenen bölgeye bileğinizin değil kolunuzun temas etmesi gerekiyor normal şartlarda.
masayı kaplama folyoları ile kaplayarak sivriliği azaltmayı deneyebilirsin, mouse pad altına sivri bölgeyi kapatacak şekilde kumaş bez vsde koyabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,501
Üyeler
183,440
Son üye
zfrbbcn
Geri