Neler Yeni

Bilgisayar Masası İhtiyacı Olanlar Kaçırmasın Güzel Fiyat

Conqueror_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Conqueror
Bugünden itibaren A101'e gelmiş ihtiyacı olan kaçırmasın bence çok iyi bir fiyat tabi kalitesine de bakmak lazım.

resim_2022-06-02_132840422.png

SadeceSeyf

80+ Gold
Aynısını Hepsiburadan almıştım. Ayakları sağlam olmasa da genel olarak is görür güzel

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,329
İsim
Kadir
fiyat iyi ama demonte olması kötü arkadaşlar kurulum çok uğraştırıyor emin olun 50-100 lira verin kurulum yapan yerden alın veya parayla yaptırın bazılarının kurulumu aşırı kanser

Keptın

80+ Silver
fiyat iyi ama demonte olması kötü arkadaşlar kurulum çok uğraştırıyor emin olun 50-100 lira verin kurulum yapan yerden alın veya parayla yaptırın bazılarının kurulumu aşırı kanser
Bilen adam 10 dk da bilmeyen biri 1 saate kurar.

Conqueror_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Conqueror
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynısını Hepsiburadan almıştım. Ayakları sağlam olmasa da genel olarak is görür güzel
Ben de Bofigo marka olanını aldım sağlam ve kullanışlı fiyat performans diyebiliriz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet bilmeyen zorlanabiliyor ben aynısını 10 dakikada kurdum her şey hazır geliyor delikler ve vidalar hazır şekilde gelip direk vidalıyorsun.

Rafsız olsa alırdım
İstersen raflarını takmayabilirsin bende aynısını aldım ve kurulumunu yaptım raf kısmını sağa veya sola takma imkanın var veya hiç takmasan da olur fakat takılı olursa masayı biraz daha dengede ve sağlam tutar.

SadeceSeyf

80+ Gold
Bir tane sarjlı ile 15 dakika. Normal mobilya gibi değil kral

H4ka4n

80+ Bronze
Ben de Bofigo marka olanını aldım sağlam ve kullanışlı fiyat performans diyebiliriz

Evet bilmeyen zorlanabiliyor ben aynısını 10 dakikada kurdum her şey hazır geliyor delikler ve vidalar hazır şekilde gelip direk vidalıyorsun.

İstersen raflarını takmayabilirsin bende aynısını aldım ve kurulumunu yaptım raf kısmını sağa veya sola takma imkanın var veya hiç takmasan da olur fakat takılı olursa masayı biraz daha dengede ve sağlam tutar.
https://ty.gl/fojocs8h4t şunu almayı düşünüyorum çok mu pahalı

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
849
İsim
Ertuğrul
Biraz küçük ya, hani sadece bilgisayar ve monitör sigar. Ders calisma için sıkıntı. Kac paralik kasayi emanet etmeye kiyamadim

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,329
İsim
Kadir
Bilen adam 10 dk da bilmeyen biri 1 saate kurar.
Pratik olan daha kısa sürerde bu a101 de satılanlarda vida deliği bile yok çoğunda uğraştırıyor
Bir tane sarjlı ile 15 dakika. Normal mobilya gibi değil kral
Geçen masa değilde raflı mobilya aldık şarjlıya rağmen 2 saatte anca bitti delikleri vida delikleri bile yoktu a101 den büyükte değil masa daha kısa sürer tabi şarjlı varsa daha da rahat

H4ka4n

80+ Bronze

SadeceSeyf

80+ Gold
Pratik olan daha kısa sürerde bu a101 de satılanlarda vida deliği bile yok çoğunda uğraştırıyor

Geçen masa değilde raflı mobilya aldık şarjlıya rağmen 2 saatte anca bitti delikleri vida delikleri bile yoktu a101 den büyükte değil masa daha kısa sürer tabi şarjlı varsa daha da rahat
Bunda hepsi var ya sıkıntı yok güzel yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,065
Üyeler
163,768
Son üye
incebey
Top Bottom