Bofigo nun masalarına bak f/p.max 2.5k çıkabilirim 120x60 varsa önerir misiniz
sallanma olur muBofigo nun masalarına bak f/p.
Çok ufak sallanma var ama çift tarafında raflı olan masası var. O sallanmayı yüksek oranda keser. Bende sağda raf olan model var. Sol tarafında raf yok sol taraftan ufak sallanıyor, üzerine ağırlık bindirince sallanma en minimale düşüyor.sallanma olur mu
hocam marangoza da yaptırabilirsinizmax 2.5k çıkabilirim 120x60 varsa önerir misiniz
çok pahalı diyorlar 2.5k yaparlar mıhocam marangoza da yaptırabilirsiniz
hocam 2k ya maraşta 140 80 yapmıştım çekmece filan yokçok pahalı diyorlar 2.5k yaparlar mı
O bütçeye sunta dışında yaptıramayabilirsin ya. Saf ahşap masalar vs. çok pahalı zaten şu ekonomide. Hiç gerek yok marangoza falan girmeye.çok pahalı diyorlar 2.5k yaparlar mı
masa sağlam mı iyi gerçi internetdekiler de sağlam değil amahocam 2k ya maraşta 140 80 yapmıştım çekmece filan yok
sallanma altına bişey koyarak durdurum aşırı çok olmasın da az bişey temas edince baya sallanmasın yeterliO bütçeye sunta dışında yaptıramayabilirsin ya. Saf ahşap masalar vs. çok pahalı zaten şu ekonomide. Hiç gerek yok marangoza falan girmeye.
Alternatif olarak Ceramical ın masalarına da bakabilirsin ama bunda da sallanma olacaktır.Ceramical Çalışma Masası Bilgisayar Masası Ofis Masası - Atlantik Çam 60 X 140 Cm Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Ceramical Çalışma Masası Bilgisayar Masası Ofis Masası - Atlantik Çam 60 X 140 Cm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
internettende almıştım masa hiç rahat kullanamadım sallanma filan vardı güven vermiyordu şuan kafam çok rahat hocammasa sağlam mı iyi gerçi internetdekiler de sağlam değil ama
geçen birine yazdım 12k dedi şaşırdım kaldım o yüzdeninternettende almıştım masa hiç rahat kullanamadım sallanma filan vardı güven vermiyordu şuan kafam çok rahat hocam
hocam şehir neresiydigeçen birine yazdım 12k dedi şaşırdım kaldım o yüzden
istanbulhocam şehir neresiydi