Bilgisayar Masası Önerisi

sqeedy

80+
Reaksiyon skoru
0
Çift monitor yapmak istiyorum hem monitörler hem kasa masanın üstünde olucak şekilde alanımı daraltmıcak masa önerebilir misiniz ? internette xprime markus diye bir masa buldum 160 cm genişliğinde 7000 tl fiyatı bu işimi görür mü ? ve marangozda bu ebatlarda yaptırsam daha uyguna gelir mi ?

Tanidik marangoza yaptirsan daha saglam masa yaptirirsin o fiyata

Marangoza yaptırıp daha uyguna ve daha sağlama yaptırabilirsin hocam. Tabi hangi şehirde olduğunuza da bağlı bir durum. xprime markus'a gelecek olursak pahalı ama kaliteli mdf bir masadır. 160cm kasan çok büyük değilse rahatlıkla yeterli olacaktır.

Çift monitor yapmak istiyorum hem monitörler hem kasa masanın üstünde olucak şekilde alanımı daraltmıcak masa önerebilir misiniz ? internette xprime markus diye bir masa buldum 160 cm genişliğinde 7000 tl fiyatı bu işimi görür mü ? ve marangozda bu ebatlarda yaptırsam daha uyguna gelir mi ?
160x80 masa yaptım kendim marangoza sadece tahtasını kestirdim 600 tl ye ayakalrı da internetten aldım 600 tl ye
7000 tl boşuna verme
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eğer kestirirsen mutlaka MDF tahta kullandır ve kenarlarını masa için yaparmısın de

bende öyle düşünmüştüm sadece ayakların çok sağlam olması lazım masa ayaklarından memnun musunuz hocam link atabilir misiniz ?

Geri