Öneri Bilgisayar masası önerisi

Yaklaşık olarak 120×60 boyutunda masa ihtiyacim var. Üstune 24" monitor, leptop, klavye, mouse vb koyacağım. Boyum yaklasik 190 dolayısiyla cok kisa bir masa olsun da istemiyorum ikinci el önerilerine de acigim. Dusuk butce ile masa onerileriniz var mıdır? Ben bunu buldum alinir mi? Trendyolda kart kaydedince 100tlde kupon veriyormus galiba. Yani 550 civarina geliyor.
dandik aynısı bende var ama gideri var

Yaklaşık olarak 120×60 boyutunda masa ihtiyacim var. Üstune 24" monitor, leptop, klavye, mouse vb koyacağım. Boyum yaklasik 190 dolayısiyla cok kisa bir masa olsun da istemiyorum ikinci el önerilerine de acigim. Dusuk butce ile masa onerileriniz var mıdır? Ben bunu buldum alinir mi? Trendyolda kart kaydedince 100tlde kupon veriyormus galiba. Yani 550 civarina geliyor.
masanın aynısı bende var çokta güzel değil bence neden diye soracak olursan bir tarafta 2ayak var ya diğerinde 1 ayak o 1 ayak olan kısım sallanıyor biraz yani ona göre al
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

masanın aynısı bende var çokta güzel değil bence neden diye soracak olursan bir tarafta 2ayak var ya diğerinde 1 ayak o 1 ayak olan kısım sallanıyor biraz yani ona göre al
ve arkadaşların dediği gibi ince

Aynısını 4 sene önce koçtaştan almıştım 99 tl ye. İster istemez sallanıyor. Hele FPS oyunu oynarken Mouse'u sağa sola çevirirken çok sallanıyor.

Sallanir ama 500tlye daha iyisi var midir

Resimli yorumlar yuksek genelde. Evet puani dusuk ama olumsuz yoruma da rastlamadim

Butceyi ne kadar cikarabilirsem daha iyi birseyler alinabilr hocam?
Ben 1750 ye arpelia marka aldım çok kaliteli sallanma vs kesinlikle yok öneririm profilleri kalın ve kalitesi hissedilir

Ben 1750 ye arpelia marka aldım çok kaliteli sallanma vs kesinlikle yok öneririm profilleri kalın ve kalitesi hissedilir
Hocam eyvallah daha kalitelidir ama arada nerdeyse 4 kat fiyat farki var ondan diyorum. Olmadi buna kendim sonradan bacak bile montajlayabilirim

Aynısını ben de kullanıyorum aynı bütçede ve aynı ölçüde tavsiye ederim 😀

Bu da 800tl falan hocam. 200tl fazla vermeye gerek var mi bilemedim

Sağlam olmadığına emin olarak alın alcaksanız. O ayaklar değişmeden ya da duvara sabitlemeden o masa sağlamlaştırılmaz.
Ben kendim anlarim sabitleme isine de yapariz birseyler destekle cozulur gibi ama bunu almayacagim galiba bi marangoz faksn bakayim

Geri