Neler Yeni

Öneri Bilgisayar masası önerisi

Can...

80+ Platinum
Yaklaşık olarak 120×60 boyutunda masa ihtiyacim var. Üstune 24" monitor, leptop, klavye, mouse vb koyacağım. Boyum yaklasik 190 dolayısiyla cok kisa bir masa olsun da istemiyorum ikinci el önerilerine de acigim. Dusuk butce ile masa onerileriniz var mıdır? Ben bunu buldum alinir mi? Trendyolda kart kaydedince 100tlde kupon veriyormus galiba. Yani 550 civarina geliyor.
dandik aynısı bende var ama gideri var

xxefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
478
İsim
Efe Aksu
Yaklaşık olarak 120×60 boyutunda masa ihtiyacim var. Üstune 24" monitor, leptop, klavye, mouse vb koyacağım. Boyum yaklasik 190 dolayısiyla cok kisa bir masa olsun da istemiyorum ikinci el önerilerine de acigim. Dusuk butce ile masa onerileriniz var mıdır? Ben bunu buldum alinir mi? Trendyolda kart kaydedince 100tlde kupon veriyormus galiba. Yani 550 civarina geliyor.
masanın aynısı bende var çokta güzel değil bence neden diye soracak olursan bir tarafta 2ayak var ya diğerinde 1 ayak o 1 ayak olan kısım sallanıyor biraz yani ona göre al
Mesaj otomatik birleştirildi:

masanın aynısı bende var çokta güzel değil bence neden diye soracak olursan bir tarafta 2ayak var ya diğerinde 1 ayak o 1 ayak olan kısım sallanıyor biraz yani ona göre al
ve arkadaşların dediği gibi ince

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
OZAN TANKUŞ
Aynısını 4 sene önce koçtaştan almıştım 99 tl ye. İster istemez sallanıyor. Hele FPS oyunu oynarken Mouse'u sağa sola çevirirken çok sallanıyor.

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Sallanir ama 500tlye daha iyisi var midir

hilas0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Salih
Resimli yorumlar yuksek genelde. Evet puani dusuk ama olumsuz yoruma da rastlamadim

Butceyi ne kadar cikarabilirsem daha iyi birseyler alinabilr hocam?
Ben 1750 ye arpelia marka aldım çok kaliteli sallanma vs kesinlikle yok öneririm profilleri kalın ve kalitesi hissedilir

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Ben 1750 ye arpelia marka aldım çok kaliteli sallanma vs kesinlikle yok öneririm profilleri kalın ve kalitesi hissedilir
Hocam eyvallah daha kalitelidir ama arada nerdeyse 4 kat fiyat farki var ondan diyorum. Olmadi buna kendim sonradan bacak bile montajlayabilirim

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Ahmet Taşlıova
Aynısını ben de kullanıyorum aynı bütçede ve aynı ölçüde tavsiye ederim 😀

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler

Bu da 800tl falan hocam. 200tl fazla vermeye gerek var mi bilemedim

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
786
İsim
Fatih Ayhan
Hocam saglam gibi duruyor olmadi bi seklde saglamlariz yinede
Sağlam olmadığına emin olarak alın alcaksanız. O ayaklar değişmeden ya da duvara sabitlemeden o masa sağlamlaştırılmaz.

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Sağlam olmadığına emin olarak alın alcaksanız. O ayaklar değişmeden ya da duvara sabitlemeden o masa sağlamlaştırılmaz.
Ben kendim anlarim sabitleme isine de yapariz birseyler destekle cozulur gibi ama bunu almayacagim galiba bi marangoz faksn bakayim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,016,678
Üyeler
161,113
Son üye
Speranta