Neler Yeni

Bilgisayar mavi ekran sürekli

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Mustafa Gerçek
Arkadaşlar daha önceden konu açmıştım ama format atmama rağmen hala mavi ekran alıyorum bilgisayar yeni kafayı yiyeceğim artık.

Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Tekirdağlı Erşan Kuneri
çünkü her format attığında aynı driverları tekrar yüklüyorsun.ekran kartın amd ise eski sürümleri dene.

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Mustafa Gerçek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çünkü her format attığında aynı driverları tekrar yüklüyorsun.ekran kartın amd ise eski sürümleri dene.
hayır ekran kartım nvidia
Mesaj otomatik birleştirildi:

1704383983000179803251392382269.jpg
C diskinde hata var diyor nasıl düzelteceğim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Tekirdağlı Erşan Kuneri
bu gibi durumlar için avg tune up disk onarımı kullanıyorum.ama başka program önerileri olan varsa yazabilir.disk doctor vs. gibi.

Faustomeister

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Onur a.
Biostan fast boot varsa kapatmayı dene ramlerden kaynaklandığını düşünüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Mustafa Gerçek
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Tekirdağlı Erşan Kuneri
Biostan fast boot varsa kapatmayı dene ramlerden kaynaklandığını düşünüyorum
hızlı boot windowsa girerken hardiskleri sağlığını vs kontrol etmeden bunları atlayarak windows açılış ekranına hızlı geçmeni sağlar benim bildiğim.fotoğrafta windowsa girildiği görülüyor.disk taraması yapsa belki sorun düzelebilir.olmadı format atılmadan önce disk biçimlendirme yapmadıysa yapsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Mustafa Gerçek
hızlı boot windowsa girerken hardiskleri sağlığını vs kontrol etmeden bunları atlayarak windows açılış ekranına hızlı geçmeni sağlar benim bildiğim.fotoğrafta windowsa girildiği görülüyor.disk taraması yapsa belki sorun düzelebilir.olmadı format atılmadan önce disk biçimlendirme yapmadıysa yapsın.
Şuan taradı açıldı windows tekrardan C diskine sağ tıklayıp taradım sorun yok dedi pc yeni format atmadan öncede böyleydi sorun giderden yapıyordum oluyordu sonra olmamaya başladı umarım tekrar etmez.

Top Bottom