Neler Yeni

Çözüldü✓ Bilgisayar montaj tercihi nasıl yapılmalı?

Tunay D

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Tunay Dural
Instagram
tunaytheworkercat
İnce hesaptan bir sistem almayı düşünüyorum. Montajı ya onlar yapıp gönderiyor yada tüm parçaları ayrı gönderiyorlar. Yani aslında bütün parçaları kendi elimle yapmak, o hazzı almak istiyorum ama montajı yaparken yanlış yaparım diye korkuyorum. Nasıl almalıyım?

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
991
İsim
Cücümbiş
Montajlı al dostum sadece ekran kartını sen takacaksın o his bile yeterli zaten ayrıca montajlı aldığında sadece montajlayıp göndermiyorlar Windows 11 yüklüyorlar (deneme sürümü) birkaç oyunda sistemi test ediyorlar + olarak BIOS güncelliyorlar diye biliyorum baya büyük kolaylık ve hizmet yani o yüzden montajlı gönderilmesini iste zaten kutuları yolluyorlar

Tunay D

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Tunay Dural
Instagram
tunaytheworkercat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Montajlı al dostum sadece ekran kartını sen takacaksın o his bile yeterli zaten ayrıca montajlı aldığında sadece montajlayıp göndermiyorlar Windows 11 yüklüyorlar (deneme sürümü) birkaç oyunda sistemi test ediyorlar + olarak BIOS güncelliyorlar diye biliyorum baya büyük kolaylık ve hizmet yani o yüzden montajlı gönderilmesini iste zaten kutuları yolluyorlar
Tamamdır teşekkür ederim.

Yusufcan Koçkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Yusufcan Koçkaya
İnce hesaptan bir sistem almayı düşünüyorum. Montajı ya onlar yapıp gönderiyor yada tüm parçaları ayrı gönderiyorlar. Yani aslında bütün parçaları kendi elimle yapmak, o hazzı almak istiyorum ama montajı yaparken yanlış yaparım diye korkuyorum. Nasıl almalıyım?
eğer böyle bir zevk almak istiyorsan montajsız alabilirsin ama uğraştırır bir şeyi yanlış takarsın çalışmaz bütün zevkin gider sana kalmış bir şey

Ysfgms

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Yusuf Gümüş
Montajlı almak mantıklı çünkü herhangi bir parçada arıza çıkarsa hemen yenisi ile değiştiriliyor. Eline sorunsuz çalışan bir bilgisayar geliyor. Kendin toplamak tabikide keyifli ama herhangi bir arızada çok uğraştırır seni.

Top Bottom