montaj yapmadan önce ellerini yüzünü yıka eline eldiven giyersen iyi olur halı üstüne basma tahta veya parkenin üstünde montaj yap statik elektrikten bu şekilde korunabilirsin anakarta takılan ram işlemci vs dışarıda montaj et kasaya sokup etme anakart a montaj yaparken altına kendi kutusunu veya sünger kullanabilirsin zarar vermemek adına.Ben bilgisayarımı parça parça satın alıp kendim kurucam. Ancak montaj sırasında nelere dikkat etmem gerek? Bu statik elektrik dedikleri şeyler nelerdir? Nasıl önlemler almam gerekir?
backlplate nedir?Yeni nesil parçalar statik elektriğe korumalı oluyor ama çok düşük bir ihtimal ile sıkıntı çıkarabilir.
Anakart 'ın ram ini, işlemcisini ve varsa M2 sini Anakartın kutusu üzerinde monte edin.
Backplate i taktığınıza emin olun.
Anakart 'ın yükseltme vidalarını kasaya takmayı unutmayın.
Psu yu fanı alt tarafa gelecek şekilde takın.
Ekran kartını takarken yandaki klipsi açmayı unutmayın.
Amd stok fani kullanıyor iseniz çapraz sıkın vidaları
Anakart 'ın kutusunda gelen demir bir parça. İnternete yazın çıkar. Onu kasaya takmanız gerekbacklplate nedir?
Bu herkeste olan klasik plastik eldivenler olurmu içi un gibi bişili olan?montaj yapmadan önce ellerini yüzünü yıka eline eldiven giyersen iyi olur halı üstüne basma tahta veya parkenin üstünde montaj yap statik elektrikten bu şekilde korunabilirsin anakarta takılan ram işlemci vs dışarıda montaj et kasaya sokup etme anakart a montaj yaparken altına kendi kutusunu veya sünger kullanabilirsin zarar vermemek adına.
olurBu herkeste olan klasik plastik eldivenler olurmu içi un gibi bişili olan?
Alacağım anakart gigabyte b450 aorus elite bunun kutusunda varmı ben kutu açılışında görmedim ?Anakart 'ın kutusunda gelen demir bir parça. İnternete yazın çıkar. Onu kasaya takmanız gerek
Var. Her Anakart da olmak zorunda.Alacağım anakart gigabyte b450 aorus elite bunun kutusunda varmı ben kutu açılışında görmedim ?
Pudralı eldivenBu herkeste olan klasik plastik eldivenler olurmu içi un gibi bişili olan?