Rivyalı Geralt
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2,502
- İsim
- Gerald
- İlgilendiği Kategoriler
- YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sen bi araştır Oyun ve mobil uygulama için masaüstü çok daha iyi hatta gerekli diyebilirim. Çünkü kullanacağın uygulamalar güçlü ve yorar. Web geliştirme ne biliyim arayüz fln ise masaüstü oky. Fakat masaüstü ile her ikisini de yapabilirsin. 5-8 k arası bi laptop alıp kalan para ile mevcut sistemini güncelleyip yoluna bakabilirsin.
Açıkçası öyle görünüyor. 4K monitör hiç görmedim yorum yapamam maalesef. 15.6 inçden 24 inçe geçince bile büyük gelmişti gözüme ama artık normal geliyor. 24 inç 1080p için son sınırdır. 27 inç alacaksan 2K almak zorundasın. Boyutuna sen karar vereceksin. Ben ileride 2k 27 inç almayı düşünüyorum. 4K'ya ihtiyacım yok diye düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Önce developer türlerine bak bir çok alan vardır. Web mobil gömülü sistemler iot veri bilimcisi siber güvenlik oyun geliştiriciliği vs vs bunlar daha kendi içlerinde de ayrılıyor.
Msi Thin kasalar alınmamalı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Direk bunlardan birini alın geçin.
Söylediğin özelliklerin hepsini destekliyor sanırım. Sonradan ram takviyesi yapılırsa tadından yenmez.
teşekkür ederim hepinize.Hocam MacBook Pro için https://www.pt.com.tr/vade-farksiz-6-taksit-mac en uygun Türkiye distribütörü. Buraya bakarsa daha iyi olur.