Neler Yeni

Bilgisayar Mühendiliği için Laptop Önerisi

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Oktay Genç
Yazılım müh. Okuyan biri olarak sadece okul için ise 5k bi laptop bile fazlası ile seni mezun eder. Kalan para ile güzel bi masaüstü çok daha konforlu olur. Şahsen ben öyle yaptım ve iyiki de yapmışım.

robop

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Utku Şahin

bu nasıl ? fiyat farkı yok neredeyse
Bu hem i5 hem 8gb ram. R5 4600H ve 16GB ram dururken bunu almak çok yanlış bir seçim olur. Ve tabii yine kendi görüşün bir şey diyemem ama bence MSI'lar çok kaba be :D Yazılmcı mısın laptop oyuncusu musun belli değil

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar
Yazılım müh. Okuyan biri olarak sadece okul için ise 5k bi laptop bile fazlası ile seni mezun eder. Kalan para ile güzel bi masaüstü çok daha konforlu olur. Şahsen ben öyle yaptım ve iyiki de yapmışım.
masaüstü sistemim var şu an aslında. Bunu satıp laptopa ekleyecektim.

robop

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Utku Şahin
Evet bu da doğru ancak laptopu alıp üniversite kütüphanesinde veya başka yerlerde sabahlama gibi imkanlar var :) Hoş pandemiden dolayı bir kez bile yararlanamadım bu imkandan ama olsun

StrongesT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Ahmet Ceyhun BİLİR

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
Bu hem i5 hem 8gb ram. R5 4600H ve 16GB ram dururken bunu almak çok yanlış bir seçim olur. Ve tabii yine kendi görüşün bir şey diyemem ama bence MSI'lar çok kaba be :D Yazılmcı mısın laptop oyuncusu musun belli değil
Lenovo bu fiyata alabileceğim en iyi laptop yani ? Monitör olarak ne alabilirim ? 4k'ya ihtiyaç var mı ? Televizyon gibi oluyor ekran büyüdükçe ama sorun değil.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
8-16GB ram ortalama üstü bir işlemci 512GB SSD minimum 15.6 inç ekran ve mümkünse IPS ekran. Başka bir şeye ihtiyacın yok. Ben laptopta kod yazarken zorlanıyorum açıkçası. 24 inç 1080p IPS monitör aldım çok rahat ettim. Sana da bu yüzden macbook almanı tavsiye etmem. Ortalama bir laptop al dediğim özellikleri kapsayan birde monitör alır rahat rahat yazarsın. Paranı macbooka yatırıp çöp etme. Onlar profesyoneller için.
Söylediğin özelliklerin hepsini destekliyor sanırım. Sonradan ram takviyesi yapılırsa tadından yenmez.

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
Ne alanda ilerlemek istiyorsunuz ? Ve daha çok zaman piyasa ne olur bilinmez. Hangi alanda ilerlemek istiyorsunuz ona göre söyleyecem
hangi alan derken anlamadım :D yeni girdim bu işlere hiç bilgim yok

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

bu nasıl ? fiyat farkı yok neredeyse
Msi Thin kasalar alınmamalı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Direk bunlardan birini alın geçin.

robop

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Utku Şahin
Lenovo bu fiyata alabileceğim en iyi laptop yani ? Monitör olarak ne alabilirim ? 4k'ya ihtiyaç var mı ? Televizyon gibi oluyor ekran büyüdükçe ama sorun değil.
Açıkçası öyle görünüyor. 4K monitör hiç görmedim yorum yapamam maalesef. 15.6 inçden 24 inçe geçince bile büyük gelmişti gözüme ama artık normal geliyor. 24 inç 1080p için son sınırdır. 27 inç alacaksan 2K almak zorundasın. Boyutuna sen karar vereceksin. Ben ileride 2k 27 inç almayı düşünüyorum. 4K'ya ihtiyacım yok diye düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Önce developer türlerine bak bir çok alan vardır. Web mobil gömülü sistemler iot veri bilimcisi siber güvenlik oyun geliştiriciliği vs vs bunlar daha kendi içlerinde de ayrılıyor.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Oktay Genç
Sen bi araştır 😊 Oyun ve mobil uygulama için masaüstü çok daha iyi hatta gerekli diyebilirim. Çünkü kullanacağın uygulamalar güçlü ve yorar. Web geliştirme ne biliyim arayüz fln ise masaüstü oky. Fakat masaüstü ile her ikisini de yapabilirsin. 5-8 k arası bi laptop alıp kalan para ile mevcut sistemini güncelleyip yoluna bakabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,402
Üyeler
166,204
Son üye
JohnnySins
Top Bottom