Neler Yeni

Bilgisayar Mühendiliği için Laptop Önerisi

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar
Sana şöyle diyim nerdeyse yarı yarıya ilgili üniversiteden mezun olmadan, sektörde çok insan var. Boğaziçi bilgisayardan da mezun olsan , hakkari bilgisayardan da mezun olsan eğer kendini geliştirmezsen bi farkın yok. Tabi boğaziçi mezun olmak daha iyi cv de öne atar. Fakat her şey okul değil. Tanıdığım bir insan muhasebe mezunu şuan boğaziçi bilgisayar mezunları ondan emir alıyor diyebilirim. O ne derse onu uyguluyorlar. Mesleği sev , seversen yapamayacağım hiçbir şey yok. Sana o kadar anlatacak şeyim var ki . İnana elim yoruldu. Araştırmayı seviyorsan çok eğlenirsin.
Hayalim bu meslek ve üniversitede kendimi sürekli geliştirmeye çalışacağım ben de. Ama yurt dışında çalışmak istiyorum bunda üniversitenin nasıl bir katkısı olabilir ?

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
Bu arada eğer sadece yazılım ile ilgileneceksen, yazılım müh. Okumanı öneririm. Robotik bir şey okuyacaksan bilgisayar müh. Bi de yanına yan dal olarak elektornik miss
Çoğu özel üniversite olduğu için bilgisayar mühendisliği okumaya karar vermiştim.

robop

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Utku Şahin
Hayalim bu meslek ve üniversitede kendimi sürekli geliştirmeye çalışacağım ben de. Ama yurt dışında çalışmak istiyorum bunda üniversitenin nasıl bir katkısı olabilir ?
Ortam, çevre, hoca referansı birazda akademik bilgi ve mühendislik mentalitesi.

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Oktay Genç
Bende Amerika da çalışmak istiyorum. Bir-çok yazılımcı bunu ister. Fakat kolay değil. Üniversite de work and travel yapabilirsin. Öğrenci değişim programları var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çoğu özel üniversite olduğu için bilgisayar mühendisliği okumaya karar vermiştim.
Tabi bu da bir tercih

robop

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Utku Şahin
Sana tavsiyem zamanın çok her gün otur düşün bu mesleği gerçekten seçecek misin, seçeceksen hangi alanını seçeceksin bunlara karar ver, bunları 30 günlük tercih sürecine bırakma. Sınavın bittiği gibi yazın otur o alan üstüne öğrenmeye başla.

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
Ortam, çevre, hoca referansı birazda akademik bilgi ve mühendislik mentalitesi.
Bende Amerika da çalışmak istiyorum. Bir-çok yazılımcı bunu ister. Fakat kolay değil. Üniversite de work and travel yapabilirsin. Öğrenci değişim programları var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tabi bu da bir tercih
peki teşekkür ederim. Daha iyi hissediyorum şimdi. İyi bir üniversite şart diye düşünüp kendimi yıpratıyordum

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Oktay Genç
Sana tavsiyem zamanın çok her gün otur düşün bu mesleği gerçekten seçecek misin, seçeceksen hangi alanını seçeceksin bunlara karar ver, bunları 30 günlük tercih sürecine bırakma. Sınavın bittiği gibi yazın otur o alan üstüne öğrenmeye başla.
Kesinlikle katılıyorum bi hedefin olsun. Ona odaklan.

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
Şu an sadece ders çalışıyorum. Tek yaptığım iş bu , dışarıyı görmüyorum bile.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,402
Üyeler
166,204
Son üye
JohnnySins
Top Bottom