Neler Yeni

Bilgisayar mühendisliği için laptop önerisi

lenxhit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Barıs
Bilgisayar mühendisliği okurken kullanmak için 4-5 yıl götürecek ultrabook arıyorum. Tasarımı güzel olursa ve pil performansı iyi olursa süper olur. Bütçe 8000 TL.

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,733
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
şuna bakabilirsin ama ekran kartına da ihtiyacınız varsa ultrabook önermem doğrusu.

lenxhit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Barıs
Hatta tam 8000 TL olmasını istersen özelleştir kısmına gelip RAM

Aslına bakarsan değil ama işini çok iyi derece de görür.
İş görür evet fiyatına göre güzel ama pil olarak önemli. Bu model cok uzun pil performansı veremez diye düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

şuna bakabilirsin ama ekran kartına da ihtiyacınız varsa ultrabook önermem doğrusu.
Pil olarak ne kadar iş görür sizce? Kodlama vesaire.

CrowLx1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Başar Kaya
İş görür evet fiyatına göre güzel ama pil olarak önemli. Bu model cok uzun pil performansı veremez diye düşünüyorum.

https://www.monsternotebook.com.tr/huma/monster-huma-h4-v3-2-1/ buyur uzun pil ömürlü bir laptop.

Tercihini kesinlikle ya MacBook ya da Monster markalı laptoplardan kullanırsan daha iyi olur.

https://www.monsternotebook.com.tr/huma/monster-huma-h4-v3-2-1/ Bu attığım laptop senin için gerçekten harika olur hem uzun ömürlü pil desteği hem de sadece 1.05 Kilogram.

ugur111

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
ugur tas
hP PAVILION 15-DK0005NT Dostum bilgisayar inşaat ve makina mühendisligindeki 3 arkadaşımda bundan aldı :)

3 mühendisinde bilgiği bir şey var sanırım :) lakin onlar 3 ay önce aldıklarında 4.7 bin liraydı şuan biraz fazla yüksek sanırım

şuan yorumlarında fark ettim pil performansı düşükmüş dostum

lenxhit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Barıs
hP PAVILION 15-DK0005NT Dostum bilgisayar inşaat ve makina mühendisligindeki 3 arkadaşımda bundan aldı :)

3 mühendisinde bilgiği bir şey var sanırım :) lakin onlar 3 ay önce aldıklarında 4.7 bin liraydı şuan biraz fazla yüksek sanırım

şuan yorumlarında fark ettim pil performansı düşükmüş dostum
Fiyatlar çok uçuk durumda maalesef. Benim için pil performansı çok önemli. Evde olup kullanıcak olsaydım bunu alabilirdim. Tavsiyen için teşekkür ederim.

Top Bottom