- Reaksiyon skoru
- 0
Merhaba bu bütçeye uygun laptop arıyorum. internetten alamayacağım. vatan mediamarkt ve teknosa'dan önerirseniz çok sevinirim. Oyun ve bilgisayar mühendisliği için.
hocam vatan veya mediamarkt teknosa gibi mağazalara gidip stok durumunu öğrenip yapmanız daha sağlıklı bilen kişiye denk gelince daha kolay oluyor en basitinden örnek veriyim şuan alacağım laptop stok yok vatan mağazalarında ama mağazaya gidince adam yo bizde var dedi çıkardıMerhaba bu bütçeye uygun laptop arıyorum. internetten alamayacağım. vatan mediamarkt ve teknosa'dan önerirseniz çok sevinirim. Oyun ve bilgisayar mühendisliği için.
istediğiniz özellikleri söyleyince yardımcı oluyolar zatenhocam vatan veya mediamarkt teknosa gibi mağazalara gidip stok durumunu öğrenip yapmanız daha sağlıklı bilen kişiye denk gelince daha kolay oluyor en basitinden örnek veriyim şuan alacağım laptop stok yok vatan mağazalarında ama mağazaya gidince adam yo bizde var dedi çıkardı
hocam bide istediğiniz özellikleri söylerseniz daha iyi yardımcı olurum intel amd işlemci ekran kartı modeli ram ssd ekran hz değeri gibi falanMerhaba bu bütçeye uygun laptop arıyorum. internetten alamayacağım. vatan mediamarkt ve teknosa'dan önerirseniz çok sevinirim. Oyun ve bilgisayar mühendisliği için.
hocam laptoptan çok anlamıyorum lenovo asus ve hp daha çok önerildiğini biliyorum sadeecehocam vatan veya mediamarkt teknosa gibi mağazalara gidip stok durumunu öğrenip yapmanız daha sağlıklı bilen kişiye denk gelince daha kolay oluyor en basitinden örnek veriyim şuan alacağım laptop stok yok vatan mağazalarında ama mağazaya gidince adam yo bizde var dedi çıkardı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
istediğiniz özellikleri söyleyince yardımcı oluyolar zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam bide istediğiniz özellikleri söylerseniz daha iyi yardımcı olurum intel amd işlemci ekran kartı modeli ram ssd ekran hz değeri gibi falan
Hocam yazayım size karar sizin.hocam laptoptan çok anlamıyorum lenovo asus ve hp daha çok önerildiğini biliyorum sadeece
benimde alacağım laptop asus tuf a15 önericem normalde ama stoğu bulmak imkansız gibi bişey oluyorhocam laptoptan çok anlamıyorum lenovo asus ve hp daha çok önerildiğini biliyorum sadeece