Neler Yeni

bilgisayar mühendisliği için lenovo loq

rcpg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
recep
bütçe 35k-40k

Bu sene üniye başlıyorum oyun oynayan birisi değilim ve oyun geliştirmeye de çok merakım yok. Daha çok mobil geliştirme ve okul için kullanmayı planlıyorum bu yüzden ekran kartı benim için çok önemli değil, ram işlemci . depolama ve pil ömrüne göre seçim yaptım. Bu fiyat aralığında daha isi var mı yoksa bunu almayı düşünüyorum.

Shourd

80+ Silver
bütçe 35k-40k

Bu sene üniye başlıyorum oyun oynayan birisi değilim ve oyun geliştirmeye de çok merakım yok. Daha çok mobil geliştirme ve okul için kullanmayı planlıyorum bu yüzden ekran kartı benim için çok önemli değil, ram işlemci . depolama ve pil ömrüne göre seçim yaptım. Bu fiyat aralığında daha isi var mı yoksa bunu almayı düşünüyorum.
öyle bi ekran kartıtla asla çok kötü bi laptop şunlara bakabilirsiniz

1-
2-
3-
4-

rcpg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
recep
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Shourd

80+ Silver

peki buna ne dersiniz hocam tasarımını çok beğendim hafif ve taşıması kolay pil ömrü de uzun gibi. Tek sıkıntı işlemci zayıf kalmış biraz ama iş görür gibi.
atmış oldum laptoplardan olan hğ victuslarda genel olarak ince bir tek belki nitro kalındır ve attığınız laptopun ekran katı 50w olması ama işlemciyle daha çok ilgilendiğinizi ekran akrtıyla pek işinizin olmadığını söylemişsiniz işlemcisi çok zayıf değil ama laptop DDR 4 beğeniyorsanız alabilirsiniz

omerdgn42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Ömer Doğan

Shourd

80+ Silver

omerdgn42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Ömer Doğan
arkadaş işlemcisi yüksek olmasını istemiş gpudan ziyade
Yanlış linki atmışım kopyalamayı unutmuşum bu yeni attığımdan bahsediyorum. İşlemcisi gayet yüksek bu attığımın.

Shourd

80+ Silver
Yanlış linki atmışım kopyalamayı unutmuşum bu yeni attığımdan bahsediyorum. İşlemcisi gayet yüksek bu attığımın.
hocam benim yolladığım laptopu yolamışsınız .d ama daha uyguna olmuş iyidir

omerdgn42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Ömer Doğan
Top Bottom