Bu kadar bütçe varsa 4000 serisi tercih edin hocam almışken iyisini alın 3000 serisinde olmayan çok şey var
Hocam programcılık için bana bir şeyler önerir misiniz şu vergi indirimi muhabbetinin kesinleşmesini bekliyorum low ayarlarda cs oynatsın yeterU serisi işlemcili 8gb ramli 256gb ssdli bile yeter. Bende r3 4300u 8gb ram 512gb ssd var. Yazılımların hepsini yapabiliyorum (yapay zeka işleri hariç tabi ) Onun için de google colab vs var. Rami mümkünse 16gb olsun 512gb ram ryzen5 5500u mesela veya i5 bir işlemcili ekran kartsız laptop iş görür.
Ama oyun vs oynayacaksa ona göre arttırabilirsiniz
Programcılıkta cok cok kötü pcler bile iş yapar. Ama tabii ne düzeyde yapacağına göre değişir. Frameworkler databaseler vs girince işin içine biraz kasma olabiliyor maalesefBu kadar bütçe varsa 4000 serisi tercih edin hocam almışken iyisini alın 3000 serisinde olmayan çok şey var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam programcılık için bana bir şeyler önerir misiniz şu vergi indirimi muhabbetinin kesinleşmesini bekliyorum low ayarlarda cs oynatsın yeter
Web tasarım hocamız iyi bir şeyler alın diyorda ben masaüstünü satma niyetinde değilim idare edecek bir şeyler bulayım yeterProgramcılıkta cok cok kötü pcler bile iş yapar. Ama tabii ne düzeyde yapacağına göre değişir. Frameworkler databaseler vs girince işin içine biraz kasma olabiliyor maalesef
Programcılıkta cok cok kötü pcler bile iş yapar. Ama tabii ne düzeyde yapacağına göre değişir. Frameworkler databaseler vs girince işin içine biraz kasma olabiliyor maalesef
Beyler hangi laptopı alalım şimdi 20-25k ya kadarWeb tasarım hocamız iyi bir şeyler alın diyorda ben masaüstünü satma niyetinde değilim idare edecek bir şeyler bulayım yeter
Gaming gecesinden bir şey çıkmadıBeyler hangi laptopı alalım şimdi 20-25k ya kadar
Ya websitesi için ne gerekebilir sanki hoca da kendi kazanıyor sanki parayı. En dandik yeni nesil laptoplarin hepsi iş yapar bence. Yani en azından i5 veya ryzen 5 olabilir.Rami 16gb olsa iyi olur 8 de idare eder ama 16 candır.Web tasarım hocamız iyi bir şeyler alın diyorda ben masaüstünü satma niyetinde değilim idare edecek bir şeyler bulayım yeter
Bsn direkt model atamam ama en azından nasıl bir şey olması gerektiğini söyleyebilirim laptop fiyatlarını bilemiyorumBeyler hangi laptopı alalım şimdi 20-25k ya kadar
Gaming gecesinden bir şey çıkmadı
8gb ram 3050 ekran kartı 12500h 1tb ssd 25bin iyi midirYa websitesi için ne gerekebilir sanki hoca da kendi kazanıyor sanki parayı. En dandik yeni nesil laptoplarin hepsi iş yapar bence. Yani en azından i5 veya ryzen 5 olabilir.Rami 16gb olsa iyi olur 8 de idare eder ama 16 candır.
Bende ryzen 3 4300u var 8gb ram 512gb ssd. Yazılım işimi görüyor yani. Hani kullandiracaklari bir şey mi var ağır mıdır yani. Arkadaşa da bir sorayım ama okul düzeyinde öyle 3050tili falan ( tabi mimarlık gibi veya o tarz çizim yapmalı işler yoksa render alma gibi) gerek yok yani. Apu bi tane laptop iş görür
Bsn direkt model atamam ama en azından nasıl bir şey olması gerektiğini söyleyebilirim laptop fiyatlarını bilemiyorum
16gb ram olması daha iyi olur. Yazılım kısmında ram biraz etkili oluyor maalesef8gb ram 3050 ekran kartı 12500h 1tb ssd 25bin iyi midir
Sonradan eklersek16gb ram olması daha iyi olur. Yazılım kısmında ram biraz etkili oluyor maalesef
Ekleniyorsa sorun olmaz hocam ona da dikkat edin. 25K iyi midir onun yorumunu yapamam fakat pc çok çok rahat yeter.Sonradan eklersek
Hocam hiç sormayın proje olarak birkaç websitesi yaptıracakmış ballandıra ballandıra anlatıyor ekran kartı varsa min 8 gb ram yoksa 16 gb ram olsun falan haklı iyi güzelde sanırsın oturup saatlerce render alacağız sınıfta belediye dağıtmış gibi victus15 veya 16 var laptop kullanmaktan nefret ederim mecburiyetten alacağım içinde ahım şahım bir bütçem yok keşke hepsi 9 bine MX450'li asusu satarken alsaydım o bile 12K oldu 2. elde 10K civarı monster 1050ti var bir ton işimi görür ama yarın bir gün elimde kalır korkusuyla sıfır bakıyorum bütçeden dolayı ekran kartlı bir şey almam mümkün değilYa websitesi için ne gerekebilir sanki hoca da kendi kazanıyor sanki parayı. En dandik yeni nesil laptoplarin hepsi iş yapar bence. Yani en azından i5 veya ryzen 5 olabilir.Rami 16gb olsa iyi olur 8 de idare eder ama 16 candır.
Bende ryzen 3 4300u var 8gb ram 512gb ssd. Yazılım işimi görüyor yani. Hani kullandiracaklari bir şey mi var ağır mıdır yani. Arkadaşa da bir sorayım ama okul düzeyinde öyle 3050tili falan ( tabi mimarlık gibi veya o tarz çizim yapmalı işler yoksa render alma gibi) gerek yok yani. Apu bi tane laptop iş görür
Bsn direkt model atamam ama en azından nasıl bir şey olması gerektiğini söyleyebilirim laptop fiyatlarını bilemiyorum