Neler Yeni

Öneri Bilgisayar mühendisliği öğrencisi icin laptop önerisi

soul

80+ Silver
Garanti bozulmaz diyorlar. Arayıp sormak gerek.

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
597
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Arkadaşlar var mı başka önerisi olan şu yeter dediğiniz bir ürün

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
597
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bu kadar bütçe varsa 4000 serisi tercih edin hocam almışken iyisini alın 3000 serisinde olmayan çok şey var
Mesaj otomatik birleştirildi:

U serisi işlemcili 8gb ramli 256gb ssdli bile yeter. Bende r3 4300u 8gb ram 512gb ssd var. Yazılımların hepsini yapabiliyorum (yapay zeka işleri hariç tabi :D) Onun için de google colab vs var. Rami mümkünse 16gb olsun 512gb ram ryzen5 5500u mesela veya i5 bir işlemcili ekran kartsız laptop iş görür.

Ama oyun vs oynayacaksa ona göre arttırabilirsiniz
Hocam programcılık için bana bir şeyler önerir misiniz şu vergi indirimi muhabbetinin kesinleşmesini bekliyorum low ayarlarda cs oynatsın yeter

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,722
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Bu kadar bütçe varsa 4000 serisi tercih edin hocam almışken iyisini alın 3000 serisinde olmayan çok şey var

Hocam programcılık için bana bir şeyler önerir misiniz şu vergi indirimi muhabbetinin kesinleşmesini bekliyorum low ayarlarda cs oynatsın yeter
Programcılıkta cok cok kötü pcler bile iş yapar. Ama tabii ne düzeyde yapacağına göre değişir. Frameworkler databaseler vs girince işin içine biraz kasma olabiliyor maalesef

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Programcılıkta cok cok kötü pcler bile iş yapar. Ama tabii ne düzeyde yapacağına göre değişir. Frameworkler databaseler vs girince işin içine biraz kasma olabiliyor maalesef
Web tasarım hocamız iyi bir şeyler alın diyorda ben masaüstünü satma niyetinde değilim idare edecek bir şeyler bulayım yeter

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
597
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Web tasarım hocamız iyi bir şeyler alın diyorda ben masaüstünü satma niyetinde değilim idare edecek bir şeyler bulayım yeter
Beyler hangi laptopı alalım şimdi 20-25k ya kadar

Gaming gecesinden bir şey çıkmadı

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,722
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Ya websitesi için ne gerekebilir sanki hoca da kendi kazanıyor sanki parayı. En dandik yeni nesil laptoplarin hepsi iş yapar bence. Yani en azından i5 veya ryzen 5 olabilir.Rami 16gb olsa iyi olur 8 de idare eder ama 16 candır.

Bende ryzen 3 4300u var 8gb ram 512gb ssd. Yazılım işimi görüyor yani. Hani kullandiracaklari bir şey mi var ağır mıdır yani. Arkadaşa da bir sorayım ama okul düzeyinde öyle 3050tili falan ( tabi mimarlık gibi veya o tarz çizim yapmalı işler yoksa render alma gibi) gerek yok yani. Apu bi tane laptop iş görür

Gaming gecesinden bir şey çıkmadı
Bsn direkt model atamam ama en azından nasıl bir şey olması gerektiğini söyleyebilirim laptop fiyatlarını bilemiyorum

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
597
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Ya websitesi için ne gerekebilir sanki hoca da kendi kazanıyor sanki parayı. En dandik yeni nesil laptoplarin hepsi iş yapar bence. Yani en azından i5 veya ryzen 5 olabilir.Rami 16gb olsa iyi olur 8 de idare eder ama 16 candır.

Bende ryzen 3 4300u var 8gb ram 512gb ssd. Yazılım işimi görüyor yani. Hani kullandiracaklari bir şey mi var ağır mıdır yani. Arkadaşa da bir sorayım ama okul düzeyinde öyle 3050tili falan ( tabi mimarlık gibi veya o tarz çizim yapmalı işler yoksa render alma gibi) gerek yok yani. Apu bi tane laptop iş görür

Bsn direkt model atamam ama en azından nasıl bir şey olması gerektiğini söyleyebilirim laptop fiyatlarını bilemiyorum
8gb ram 3050 ekran kartı 12500h 1tb ssd 25bin iyi midir

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
597
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Hocam hiç sormayın proje olarak birkaç websitesi yaptıracakmış ballandıra ballandıra anlatıyor ekran kartı varsa min 8 gb ram yoksa 16 gb ram olsun falan haklı iyi güzelde sanırsın oturup saatlerce render alacağız sınıfta belediye dağıtmış gibi victus15 veya 16 var laptop kullanmaktan nefret ederim mecburiyetten alacağım içinde ahım şahım bir bütçem yok keşke hepsi 9 bine MX450'li asusu satarken alsaydım o bile 12K oldu 2. elde 10K civarı monster 1050ti var bir ton işimi görür ama yarın bir gün elimde kalır korkusuyla sıfır bakıyorum bütçeden dolayı ekran kartlı bir şey almam mümkün değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,202
Üyeler
163,441
Son üye
starxewa
Top Bottom