Neler Yeni

Bilgisayar Mühendisliğinde başarılı olmak için gerekli olan yazılım dilli ?

dostveviski

80+ Bronze
Hocam ben anlaşılması kolay olduğu için BootStrap öneririm, oldukça kolay ve Temel mantığı anlamanızda gerçekten yardımcı olacaktır.
Ancak İşinize yaramasını istediğiniz dili öğrencekseniz C++ veya C# çünkü birkaç dil bilmek bir noktadan sonra kafa karıştırıcı olabiliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.w3schools.com/bootstrap5/ Buradan çalışabilirsiniz oldukça eğlenceli, bulmaca gibi
Bootstrap bir değildir. Css' in bir frameworku*. Bilgisayar mühendisliğinde başarılı olmak istiyor arkadaş. Backend dillerinden başlamalı. OOP ve nesneye dayalı tasarımlar üzerinden devam etmeli.

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
896
İsim
Ahmet Yıldırım
Bu sene bm 1. Sınıf okuyacağım. İngilizce okuyanlara 1. Sınıf ilk dönem matlab dilini öğretiyorlar. Türkçe okursan c++ ile başlıyor. Benim üniversitemde böyle. C++ en zor dil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Ömer
Bootstrap bir değildir. Css' in bir frameworku*. Bilgisayar mühendisliğinde başarılı olmak istiyor arkadaş. Backend dillerinden başlamalı. OOP ve nesneye dayalı tasarımlar üzerinden devam etmeli.
Evet hocam doğru diyorsunuz ama 3-4 Yıldır Yazılım dilleriyle uğraşıyorum. C++, C# ile program oluşturmak Bana hala bile ağır geliyor, Bootstrap aslında program oluşturma metodu olarak çok benzer ve 15 yaşındaki kardeşimin anlayabileceği kadar basit, Tercih kendisinin tabii ki ama bence bootstrap veya Javascript gibi yan dillerden başlamalı.

As Nödt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ares Petrova
Kesinlikle şuradan başlamalısın diye bir şey yok. Şununla başla bununla başla diyenlere de aldanma. Ne yapmak istediğini söylemelisin. Yapay zeka alanında mı çalışmak istiyorsun? Windows için uygulama mı üretmek istiyorsun? Database mi ilgini çekiyor? Önce bunların cevabını vermen lazım. Ben okuldayken C ve C++ dersleri aldım fakat asıl ilgimi çeken her zaman yapay zeka oldu. Bu yüzden boşta kaldıkça Python çalıştım. Şimdi C dillerinin yüzüne bakmıyorum. Tamamen senin ilgi alanına göre değişir bu.

Romalu lakaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Emre
Ünide c yada c# ile başlanip pyhyon ile devam ediyor bana sorarsan ders çalış önceliğin yks olsun

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Beyler şimdi ortalık çok karıştı her kafadan ayrı bir ses çıkıyor. Bilgisi olmayan birinin başlaması ve devam etmesi gereken yerleri adamakıllı yazacak birisi var mı?

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Mehmet bozan
Bilgisayar mühendisliği okuyacaksan ilk C den başlatırlar. Öyle bir niyetin yoksa, Small Basic ten başlayabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de, kimse bilmediği bir şeyi anlatamaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,183
Üyeler
168,255
Son üye
M.Guven
Top Bottom