u oradan kapat windows kuurmadıysan biostan veya güç tuşundanHiç masaüstü bilgisayar almadım ve bugün bir hazır sistem aldım bilgisayar nasıl kapatılır?
Troll değil
Gerçekten troll değilSol alt taraftaki windows simgesine tıklayın orda aç/kapa seçeneğinden kapata basın.
(Umarım troll değildir)
Teşekkürler hiç kullanmadım masaüstü pc o yüzden bilmiyordumsamimiyetine güvenerek cevap vericem kasanın üstündeki power tuşundan açacaksın windows işetim sistemi kullanacaksan başlat menüsünden tekrar kapatabilirsin
kasanın önündeki açma tuşuna basacaksın sonra bilgisayarın güçlüyse bi kükreme sesi çıkacak şaka bi yana kapatırken de sol alttaki windows tuşundan kapaacaksınızHiç masaüstü bilgisayar almadım ve bugün bir hazır sistem aldım bilgisayar nasıl kapatılır?
Troll değil
umarım bana da troll gibi geldiSol alt taraftaki windows simgesine tıklayın orda aç/kapa seçeneğinden kapata basın.
(Umarım troll değildir)
Teşekkürler r5 3600 ve 1660s li bi sistem aldimkasanın önündeki açma tuşuna basacaksın sonra bilgisayarın güçlüyse bi kükreme sesi çıkacak şaka bi yana kapatırken de sol alttaki windows tuşundan kapaacaksınız
Troll değil vallahaumarım bana da troll gibi geldi