Peonta
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 98
- İsim
- Rüzgar
Arkadaşlar ben Kıbrıs'ta oturuyorum ve bazılarınızın biliceği gibi Kıbrıs'ta prizler çok dengesiz o yüzden zaten burda çok fazla PC yanması ekran kartı yanması anakart bozulması gibi durumlar olur o yüzden UPSler burda çok popüler benimde bilgisayarım yanmasın diye ona takmıştım birkaç olaydan sonra ya şimdi pazar akşamı kapattım bunu arkasından UPS e giden fişini de çektim bugün açmaya çalıştım az önce açılmadı ya benim bildiğim fazla akım giderse PSU kendini korur ve pcye elektrik göndermez ama UPS e takılıyken bunu niye yapıyor ya bu aletin bütün varlığı zaten düzgün elektrik akımı göndermek ve bi anda kapanarak aleti bozmamak değil mi hani ben takarken anlık bir kaçak gibi bir şey mi olmuş olabilir ne olmuş olabilir çünkü direkt prize taksam derim normal ama UPSin amacı zaten doğru akım göndermek bu niye açılmıyor pazar akşamı sorunsuzdu şimdi ne oldu buna
Bilen biri yok mu aga
Mesaj otomatik birleştirildi:
UPS e giden fişini derken prizden UPS e olan kablodan bahsediyorumArkadaşlar ben Kıbrıs'ta oturuyorum ve bazılarınızın biliceği gibi Kıbrıs'ta prizler çok dengesiz o yüzden zaten burda çok fazla PC yanması ekran kartı yanması anakart bozulması gibi durumlar olur o yüzden UPSler burda çok popüler benimde bilgisayarım yanmasın diye ona takmıştım birkaç olaydan sonra ya şimdi pazar akşamı kapattım bunu arkasından UPS e giden fişini de çektim bugün açmaya çalıştım az önce açılmadı ya benim bildiğim fazla akım giderse PSU kendini korur ve pcye elektrik göndermez ama UPS e takılıyken bunu niye yapıyor ya bu aletin bütün varlığı zaten düzgün elektrik akımı göndermek ve bi anda kapanarak aleti bozmamak değil mi hani ben takarken anlık bir kaçak gibi bir şey mi olmuş olabilir ne olmuş olabilir çünkü direkt prize taksam derim normal ama UPSin amacı zaten doğru akım göndermek bu niye açılmıyor pazar akşamı sorunsuzdu şimdi ne oldu buna
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bilen biri yok mu aga
Son düzenleme: