BİLGİSAYAR OYUN ESNASINDA DONUYOR LÜTFEN YARDIM EDİN

taashoww

80+
Reaksiyon skoru
0
Herkese merhaba daha önce konu başlığı açan olmuş ancak hiç çözüm bulamadım sorun şu şekilde örneğin herhangi iyi grafikli bir oyunu açıyorum mesela fortnite bilerek ayarları düşükte ve performansta tutuyorum fps 150 200 arasında gidip geliyor gpu cpu kullanımlarım normal seviyelerde ve bir anda kendiliğinden oyun donuyor hatta aramadaysam discord üzerinden seste geliyor ve 10 15 saniye sonra ses gidiyor ekranda hala fortnite var klavyem mouse kasa fanlarım kasamdaki her şey çalışır durumda ancak ekran donuyor gereken ram gpu cpu psu tüm testleri yaptım olay görüntüleyicisindeki hatalarımı ise alt tarafa bıraktım chat gpt testler sonrası donanımsal sorun olmadığını söyledi ekstra olarak etharnet kablosu ile değil wifi adaptörü ile internete erişim sağlıyorum bilgisayarım masaüstü özellikleri aşağıda yazıyor birde sisteme formatta attım geçtiğimiz gün yine aynı problem 5 6 aydır benimle bu problem hatta bir ara sınav sonrası 22 23 hazirandan sonra hiç bu sorun karşıma çıkmadı bende güle eğlene lan kendi kendine çözüldü ne güzel diyordum sürücülerim bios ekran kartı windows her şey güncel
RTX 2060 EKRAN KARTI
B450M PRO ANAKART
XPG 2X8 16GB RAM
500GB SSD
ryzen 5 3500x
sharkoon 650w psu ama 500 550 anca veriyodur gibi

• Kernel-Power (ID 41)
  • Bug Check (Blue Screen) Hataları
  • Service Control Manager Hataları (ID 7000, 7023, 7031)
  • Volmgr (Volume Manager) Hatası
  • DCOM Hataları

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,774
Üyeler
183,164
Son üye
ebrarjann
Geri