Neler Yeni

Bilgisayar oyun oynarken aniden donuyor.

Serhat ''FurBauZz''

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Serhat Akdemir
League of Legends oynuyorum bir anda bir donuyor mouse ile geriye basıyorum ileri gidiyor mouse kontrolden çıkıyor ne yaparsam yapayım heroyu hareket ettiremiyorum,FPS drop vs. yemiyorum.Bu olay 3,4 saniyelik bir olay ondan sonra hemen kulaklık takılı ise kulaklıktan dit dit dit sesler geliyor,kulaklık takılı değil ise hoparlörden dit dit dit ses geliyor önceden böyle bir şey yoktu sebebi nedir acaba?

Canciger

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Can Bozkurt
Discord
𝑪 𝒂 𝒏 🗡#4464
League of Legends oynuyorum bir anda bir donuyor mouse ile geriye basıyorum ileri gidiyor mouse kontrolden çıkıyor ne yaparsam yapayım heroyu hareket ettiremiyorum,FPS drop vs. yemiyorum.Bu olay 3,4 saniyelik bir olay ondan sonra hemen kulaklık takılı ise kulaklıktan dit dit dit sesler geliyor,kulaklık takılı değil ise hoparlörden dit dit dit ses geliyor önceden böyle bir şey yoktu sebebi nedir acaba?
Hard disk var ise sistemi kitliyor olabilir.

Canciger

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Can Bozkurt
Discord
𝑪 𝒂 𝒏 🗡#4464

Canciger

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Can Bozkurt
Discord
𝑪 𝒂 𝒏 🗡#4464

omerwave

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ömer Solak
harddiskle alakalı olacağını zannetmiyorum çünkü aynı sorun bende de oldu mouse ile makro kullanırken aynı sesi veriyordu kitleniyordu yeni ssd aldım windowsu ona kurdum yine de aynı şey devam etti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,270
Üyeler
161,426
Son üye
xnqbodyx
Top Bottom