Çözüldü✓ Bilgisayar Oyun oynarken Hata vermeden oyunu kapatıyor

MrCodeX

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,557
İyi akşamlar arkadaşlar daha dün bilgisayarda bir şey yoktu bugün oyun oynarken 10-15dk sonra oyun kapanıyor.

Ryzen 5 5600 max 73 derece
rx 6800 max 65 derece
adata 16gb 2x8 3000mhz
fsp 600watt

Dün hiçbirşey yoktu Şimdi biraz oyun gireyim dedim pubg ve rdr 2 denedim iksindede oyun atıyor.

-Ekran kartı hiçbir hata vermiyor
-PC Sıcaklıkları iyi
-Format 10 gün önce attım
-Virus taraması yaptım
-Tüm oyun c++ dosyları vs indirdim
-Furmark testini 4k da 5dk'dır yapıyorum hiçbirşey olmadı her şey düzgün çalışıyor.
-Eski driver denedim halen aynı
-xmp açık

İyi akşamlar arkadaşlar daha dün bilgisayarda bir şey yoktu bugün oyun oynarken 10-15dk sonra oyun kapanıyor.

rx 6800 max 65 derece
adata 16gb 2x8 3000mhz
fsp 600watt

Dün hiçbirşey yoktu Şimdi biraz oyun gireyim dedim PUBG ve rdr 2 denedim iksindede oyun atıyor.

-PC Sıcaklıkları iyi
-Virus taraması yaptım
-Furmark testini 4k da 5dk'dır yapıyorum hiçbirşey olmadı her şey düzgün çalışıyor.
-xmp açık
Oyundan atıyorsa yönetici olarak çalıştır

O zaman aklıma başka fikir gelmiyor kabloları tak çıkar belki güç yetmediğinden oluyordur

O zaman aklıma başka fikir gelmiyor kabloları tak çıkar belki güç yetmediğinden oluyordur
Güçte sıkıntı olsa furmark testi de yapmaz ama. Furmark 10dk test yaptım 4k da 200w'a kadar çıktı ekran kartı ama bi sorun olmadı. Oyunda 160w filan kullanıyor 1080p de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi cmd de scan yaptım bunu yazdı
Windows Resource Protection found corrupt files but was unable to fix some of them.
For online repairs, details are included in the CBS log file located at
windir\Logs\CBS\CBS.log. For example C:\Windows\Logs\CBS\CBS.log. For offline
repairs, details are included in the log file provided by the /OFFLOGFILE flag.

Güçte sıkıntı olsa furmark testi de yapmaz ama. Furmark 10dk test yaptım 4k da 200w'a kadar çıktı ekran kartı ama bi sorun olmadı. Oyunda 160w filan kullanıyor 1080p de

Şimdi cmd de scan yaptım bunu yazdı
Windows Resource Protection found corrupt files but was unable to fix some of them.
For online repairs, details are included in the CBS log file located at
windir\Logs\CBS\CBS.log. For example C:\Windows\Logs\CBS\CBS.log. For offline
repairs, details are included in the log file provided by the /OFFLOGFILE flag.
furmarkta rx 6800 nasıl sadece 200w çekiyor? 0x msaa 250w dan daha fazla güç çekmesi lazım

rx 6800 max 65 derece
adata 16gb 2x8 3000mhz
fsp 600watt

Dün hiçbirşey yoktu Şimdi biraz oyun gireyim dedim PUBG ve rdr 2 denedim iksindede oyun atıyor.

-PC Sıcaklıkları iyi
-Virus taraması yaptım
-xmp açık
KNK HANGİ OYUN BENDEDE OLUYOR ÇUNKU FORZA 4 VE 5 TE OLUYOR BENDE

furmarkta rx 6800 nasıl sadece 200w çekiyor? 0x msaa 250w dan daha fazla güç çekmesi lazım
O modellere göre değişiyor bende xfx rx6800 merch var. En fazla 215w gördüm herhalde. Youtubeda ki sonuçlar da öyle

KNK HANGİ OYUN BENDEDE OLUYOR ÇUNKU FORZA 4 VE 5 TE OLUYOR BENDE
rdr 2 ve pubg de deneyebilim sadece. Ama 5 aydır sorunsuz kullanıyordum bugün böyle oldu anlamadım.

bi kaç oyun daha indirdim sorun rdr oyununda oluyor sadece

Geri