Neler Yeni

Bilgisayar oyunda donuyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Fırat Can
Bilgisayarım normalde sıkıntısız çalışıyor ancak oyun açtığım zaman sinematikleri geçip ana menüye geldikten sonra oyuna girince pat donuyor bilgisayar kitleniyor resmen capslocka basınca ışık bile yanmıyor tüm driverlarım güncel

Sistemim:
Ryzen 5 1400
A320m-hdv r4.0
Rx480 8gb
Cooler master 600w 80+ psu

İnternette hiçbir çözüm bulamadım lütfen yardım edin
benim de LoL donuyodu
unlostun videosunu izle derim onu uyguladım ortadan kalktı
onun dışında 2 gb ram daha koydum şuan gayet sorunsuz drop daonma falan yok

_Eld

80+
Isınma kaynaklı olabilir mi? Termal macununu ne zaman değiştirdin? Kasanın hava giriş çıkışları iyi mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Nurullah
Aynı sorun bir kaç arkadaşımdada vardı pc yeni almasına ramen csgo oynarken sürekli kasıyor ve bilgisayar kendi kendine 40 dk da bir ara sıra kapanıyordu evine gittiğimd kasanın fanlarının çalışmyor olarak gördüm meğerse pc nin fanlarını açmayı unutmuş bilgisyarın fanlarını çalıştırdım bilgisyar kendine geldi aynı sorunda sende olabilir belki bi kontrol et

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kemal
Sorunu hallettim şansa redditte gezerken bi arkadaşın yorumundan yaptım msi afterburner kafasına göre bellek hızlarını değiştirmiş ben de ekran kartının orjinal hızına göre ayarlama yapınca sıkıntı kalmadı oyunları açıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yorumlarınız için teşekkürler

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Mert Eren Bilgin
Instagram
merte.bilgin2
Steam
DeltaComparation
Facebook
belirsiz.belirsiz.758
bilgisayarın isterse dünyanın en güçlüsü olsun hdd arızalı ise %100 disk kullanımı sorunu yaşıyorsan o pc takılır donar masaüstünde kasar. oyunlarda yükleme esnasında donar . bunu düzeltmek imkansızdır yeni bir hdd ye geçmeni veya 120gb ssd alıp sistemini ona kur sonrada oyunları hdd ye

Jeadness

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Furkan Dinçer
termal macun uygula. hdd ye kurduysan ssd ye taşı. sıkıntı devam ederse ekran kartını yükselt.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,569
Üyeler
167,159
Son üye
yunusdmrs41
Top Bottom