Neler Yeni

Çözüldü✓ Bilgisayar oyundayken aniden kapanıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Yasin
Abilerim PC oyun oynarken aniden kapanıyor. Kasayı baştan aşağı söktüm tozunu aldım parçaları yeniden taktım çıkarttım ama sorunu hala devam ediyor. Yani hiçbir sorun yokken aniden valorant oynarken pc kapandı ve açılması zaman alıyor. Kasanın güç düğmesine bastığımda hemen kapandıktan sonra asla açılmıyor. Biraz süre istiyor sonra hiçbir şey yokmuş gibi açılıyor. Chrome da takılırken de bir sorun ama oyuna giriyorum bir dakika geçiyor geçmiyor pc kapanıyor. Ekran kartı sürücüsü güncel Windows güncel. PC de yeni henüz iki aylık. Varsa bir çözüm önerisi olan yazarsa çok mutlu olurum. Sistem de aşağıdaki gibi.
Dostlar bundan bir ay önce bu sorunu yaşayıp çözmüştüm sorun işlemcinin tam oturmamasından kaynaklı macunu yemesiymiş. Macunu yeniledikten sonra düzelmişti taki aradan yine ay kadar geçtikten sonra kapanana kadar. Şuanda macunu yenilemem rağmen yine de PC oyun esnasında kapanıyor. Her şeyi denedim ama çözümü bulamadım. Yalvararım yardım edin.
Gigabyte H410M H V3 Intel H410
8 GB kingston fury 3200 mhz
İ5 10400f
Gtx 1650
Kingston NV1 SNVS/500G 500GB 2100/1700MB/s m2

MRBooT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burak
Bende benzer bir sorun yaşıyorum stress testlerinde pc kapanmazken oyunlarda elektrik kesilirmiş gibi kapanıyor aslında böyle birşeyi daha önce yaşamamıştım taşındıktan sonra olmaya başladı sanırım binanın elektriğinde sıkıntı var bende zaten ups vardı elektrik gittiğinde çalışıyor fakat nedense gta 5 ve valorantta bazen ups olmasına rağmen ups kendini zamanında akü moduna çekemiyor ve pc kapanıyo gta 5 oynayabildiğimi söyleyemem aslında 7 10 dk geçiyor kapanıyor sistem nedenini anlayamıyorum ups olmasına rağmen kapanması.. bu psudan olabileceğini düşündüm ilk te öyle olsa ups hep çalışır ups akü moduna geçiyor böyle olduğunda birde konuyu yükseltir misin sorun hala devam ediyorsa belki yardımcı olabilir bana da

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Yasin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sorun powersupplydanmış. Değiştirdik artık pc kapanmıyor.

Artblakey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Art blakey
aynı sorunu yaşıyorum psu yeni olmasına rağmen kapanıyor bakalım yarın garantiye göndereceğim yine paylaşırım gelişmeleri.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Yasin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam benimkini değiştirdiler. Şuan bir sorun yok umarım düzelir senin de.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ercan Yuztemur
Benim Çözümüm şu oldu ;
Bios güncelledim, anakartın yazılımları kurdum güncelledim, format attım sorun çözüldü.

Top Bottom