Neler Yeni

Bilgisayar oyundayken attı Ve mavi ekran verdi.

BabaYori

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Muhammed Özkan
McAfee'nin motoruna ben güveniyorum şahsen.
beyler 2nizide teşekküre ediyorum ben bu yeni rami takmadan önce baya rust falan oynadım hiç bir şekilde bir sıkıntı olmuyordu. Ama bu ramden sonra böyle bir şey oldu. Ben yinede test edicem rami ve iade edicem. Diger ramimide sattıp üstüne 100 tl ekleyip gidip 3200 mhz cl 16 dual kit ram almak en mantıklısı olur diye düşünüyorum. Uğraşmaya devam edicem artık kader kısmet :/
Mesaj otomatik birleştirildi:

McAfee'nin motoruna ben güveniyorum şahsen.
Dogru düşünüyorum muyum sizce ? @Treyarch @FightForHonor

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
beyler 2nizide teşekküre ediyorum ben bu yeni rami takmadan önce baya rust falan oynadım hiç bir şekilde bir sıkıntı olmuyordu. Ama bu ramden sonra böyle bir şey oldu. Ben yinede test edicem rami ve iade edicem. Diger ramimide sattıp üstüne 100 TL ekleyip gidip 3200 mhz cl 16 dual kit ram almak en mantıklısı olur diye düşünüyorum. Uğraşmaya devam edicem artık kader kısmet :/
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dogru düşünüyorum muyum sizce ? @Treyarch @FightForHonor
Doğru düşünüyorsun

BabaYori

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Muhammed Özkan
Doğru düşünüyorsun
yaa aga bilmedigin linkleri niye yolluyorsun windows defenerder de trojen flan diyee uyarı verdi ve durum bu ne ypaıcam ben şimdi ya 1 aylık sistem her oyundan 15 20 dk oynadıktan sonra attıyordu ben ramlerden şüpheleniyordum ama galiba bundan dolayı. o attıgın linkten dolayı yüksek ihtimal. @Treyarch bir bakarmsıın sende lütfen yardımcı olun ya

Ekler

• asdsa.PNG
    asdsa.PNG
    21.5 KB · Hit: 38
  • sadsada.PNG
    sadsada.PNG
    24.4 KB · Hit: 40
Top Bottom