McAfee'nin motoruna ben güveniyorum şahsen.ama benim anlamadığım bu virüs totalde kaspersky bitdefender malwarebytes falan bulamıyorda bunlar nasıl buluyor
McAfee'nin motoruna ben güveniyorum şahsen.ama benim anlamadığım bu virüs totalde kaspersky bitdefender malwarebytes falan bulamıyorda bunlar nasıl buluyor
beyler 2nizide teşekküre ediyorum ben bu yeni rami takmadan önce baya rust falan oynadım hiç bir şekilde bir sıkıntı olmuyordu. Ama bu ramden sonra böyle bir şey oldu. Ben yinede test edicem rami ve iade edicem. Diger ramimide sattıp üstüne 100 tl ekleyip gidip 3200 mhz cl 16 dual kit ram almak en mantıklısı olur diye düşünüyorum. Uğraşmaya devam edicem artık kader kısmet :/McAfee'nin motoruna ben güveniyorum şahsen.
Dogru düşünüyorum muyum sizce ? @Treyarch @FightForHonorMcAfee'nin motoruna ben güveniyorum şahsen.
Doğru düşünüyorsunbeyler 2nizide teşekküre ediyorum ben bu yeni rami takmadan önce baya rust falan oynadım hiç bir şekilde bir sıkıntı olmuyordu. Ama bu ramden sonra böyle bir şey oldu. Ben yinede test edicem rami ve iade edicem. Diger ramimide sattıp üstüne 100 TL ekleyip gidip 3200 mhz cl 16 dual kit ram almak en mantıklısı olur diye düşünüyorum. Uğraşmaya devam edicem artık kader kısmet :/
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dogru düşünüyorum muyum sizce ? @Treyarch @FightForHonor
Türkçe diye bir dil vardı, artık yok.Dogru düşünüyorum muyum sizce ?
yaa aga bilmedigin linkleri niye yolluyorsun windows defenerder de trojen flan diyee uyarı verdi ve durum bu ne ypaıcam ben şimdi ya 1 aylık sistem her oyundan 15 20 dk oynadıktan sonra attıyordu ben ramlerden şüpheleniyordum ama galiba bundan dolayı. o attıgın linkten dolayı yüksek ihtimal. @Treyarch bir bakarmsıın sende lütfen yardımcı olun yaDoğru düşünüyorsun