FightForHonor
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 33
herkese açık yapman103120-32171-01.dmp
drive.google.com
herkese açık yapman103120-32171-01.dmp
drive.google.com
Dostum thaiphoon burner indirip ss atarmısın birde ramleri ayrı ayrı mı aldın ?
memtest ile tekrar yapıcam testi 2 sini birden mi yapıyım yoksa yeni aldıgımı tek mi yapiyim ? Çünkü diger ramimi yapmıştım sıkıntı yoktu. Ama dün rami 16 yaptım ve durum böyle oldu. Yüksek ihtimal ram ile uyumsuzluk oluyor. SYS ONARIMINI NASIL YAPICAM?Merhaba,
Memtest86 ile belleklerinizi test ediniz.
SYS Onarımı yapınız.
Zararlı yazılım taraması yapınız.
Norton Power Eraser Kullanım Yönergesi
Merhaba, Norton Power Eraser Symantec şirketine ait ücretsiz portatif bir removal tool'dur. Öncelikle Norton Power Eraser'ın tarama bölümleri hakkında ufak bir bilgi vermek istiyorum. Scan For Risks = Rootkit taraması. Unwanted Application Scan = Olası istenmeyen yazılım taraması. System...donanimarsivi.com
Rehber: Eksik ve bozuk SYS dosyalarını onarmak
Herkese merhabalar, bu rehberimde sizlere eksik ve bozuk SYS dosyalarını nasıl onaracağınızı söyleyeceğim. İlk olarak CMD yönetici olarak çalıştırmamız gerekiyor. Önemli not: Yönetici olarak çalıştırmadan komutları girerseniz komutlar işe yaramaz. Bu kodları birer birer sıra ile girelim...www.technopat.net
Linkini bıraktım.memtest ile tekrar yapıcam testi 2 sini birden mi yapıyım yoksa yeni aldıgımı tek mi yapiyim ? Çünkü diger ramimi yapmıştım sıkıntı yoktu. Ama dün rami 16 yaptım ve durum böyle oldu. Yüksek ihtimal ram ile uyumsuzluk oluyor. SYS ONARIMINI NASIL YAPICAM?
evt ayrı ayrı aldım işte. ama aynı marka aynı cl degerli aynı mhz. bundan önceki ramimde de böyle oluyordu. İade ettim. Dedim bir daha şansımı deniyim. belki bu sefer uyumsuzluk olmaz diye başka yerden aldım. Yok anlaşılan olmamış :/Dostum thaiphoon burner indirip ss atarmısın birde ramleri ayrı ayrı mı aldın ?
Sen ramleri iki ayrı ram olarak mı aldın yoksa kit olarakmı ? çünkü sorunun yazılımsal olması zor minidup dosyası ramlerde bir hata olabileceğini söylüyor ve windows araçları dışında 3.parti bir uygulamanın bozuk dosyası bulunmuyor memtestden önce thaiphoon burner iel ramlerinin çiplerinin ssini atarmısınmemtest ile tekrar yapıcam testi 2 sini birden mi yapıyım yoksa yeni aldıgımı tek mi yapiyim ? Çünkü diger ramimi yapmıştım sıkıntı yoktu. Ama dün rami 16 yaptım ve durum böyle oldu. Yüksek ihtimal ram ile uyumsuzluk oluyor. SYS ONARIMINI NASIL YAPICAM?
hayır tek kit degil ayrı ayrı sistemim yeni 1 aylık başta 8 gb almıştım. ilerde 16 yaparım diye. 1 ay sonra yapmak istedim ve satın aldım memtest testinde hata aldım baya bi onu iade ettim. şimdi dün bir tane daha aldım onu taktım. (tüm özellikleri aynı sadece biri JULY AYI digeri september ayı yazıyor ) daha test etmemiştim. oyuna girdim mavi ekran yedim. Şuan oyuna girip biraz oynayınca mavi ekran vermesse oyundan attıyor.Sen ramleri iki ayrı ram olarak mı aldın yoksa kit olarakmı ? çünkü sorunun yazılımsal olması zor minidup dosyası ramlerde bir hata olabileceğini söylüyor ve windows araçları dışında 3.parti bir uygulamanın bozuk dosyası bulunmuyor memtestden önce thaiphoon burner iel ramlerinin çiplerinin ssini atarmısın
ozaman çiplerin ssini atarmısınhayır tek kit degil ayrı ayrı sistemim yeni 1 aylık başta 8 gb almıştım. ilerde 16 yaparım diye. 1 ay sonra yapmak istedim ve satın aldım memtest testinde hata aldım baya bi onu iade ettim. şimdi dün bir tane daha aldım onu taktım. (tüm özellikleri aynı sadece biri JULY AYI digeri september ayı yazıyor ) daha test etmemiştim. oyuna girdim mavi ekran yedim. Şuan oyuna girip biraz oynayınca mavi ekran vermesse oyundan attıyor.
https://www.technopat.net/sosyal/indir/thaiphoon-burner.221/ burdan indir açılınca read a baso dedigin programı nasıl kullanacıgımuı hiç bilmiyorum güvenli olarak nerden indirebiilirim?
aga virüs tehditi var virüs algılandı diyor. ?https://www.technopat.net/sosyal/indir/thaiphoon-burner.221/ burdan indir açılınca read a bas