Neler Yeni

Bilgisayar oyundayken attı Ve mavi ekran verdi.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Merhaba,

Memtest86 ile belleklerinizi test ediniz.

SYS Onarımı yapınız.

Zararlı yazılım taraması yapınız.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33

BabaYori

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Muhammed Özkan
Merhaba,

Memtest86 ile belleklerinizi test ediniz.

SYS Onarımı yapınız.

Zararlı yazılım taraması yapınız.

memtest ile tekrar yapıcam testi 2 sini birden mi yapıyım yoksa yeni aldıgımı tek mi yapiyim ? Çünkü diger ramimi yapmıştım sıkıntı yoktu. Ama dün rami 16 yaptım ve durum böyle oldu. Yüksek ihtimal ram ile uyumsuzluk oluyor. SYS ONARIMINI NASIL YAPICAM?

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
memtest ile tekrar yapıcam testi 2 sini birden mi yapıyım yoksa yeni aldıgımı tek mi yapiyim ? Çünkü diger ramimi yapmıştım sıkıntı yoktu. Ama dün rami 16 yaptım ve durum böyle oldu. Yüksek ihtimal ram ile uyumsuzluk oluyor. SYS ONARIMINI NASIL YAPICAM?
Linkini bıraktım.

BabaYori

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Muhammed Özkan
Dostum thaiphoon burner indirip ss atarmısın birde ramleri ayrı ayrı mı aldın ?
evt ayrı ayrı aldım işte. ama aynı marka aynı cl degerli aynı mhz. bundan önceki ramimde de böyle oluyordu. İade ettim. Dedim bir daha şansımı deniyim. belki bu sefer uyumsuzluk olmaz diye başka yerden aldım. Yok anlaşılan olmamış :/

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Sen ramleri iki ayrı ram olarak mı aldın yoksa kit olarakmı ? çünkü sorunun yazılımsal olması zor minidup dosyası ramlerde bir hata olabileceğini söylüyor ve windows araçları dışında 3.parti bir uygulamanın bozuk dosyası bulunmuyor memtestden önce thaiphoon burner iel ramlerinin çiplerinin ssini atarmısın

BabaYori

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Muhammed Özkan
Sen ramleri iki ayrı ram olarak mı aldın yoksa kit olarakmı ? çünkü sorunun yazılımsal olması zor minidup dosyası ramlerde bir hata olabileceğini söylüyor ve windows araçları dışında 3.parti bir uygulamanın bozuk dosyası bulunmuyor memtestden önce thaiphoon burner iel ramlerinin çiplerinin ssini atarmısın
hayır tek kit degil ayrı ayrı sistemim yeni 1 aylık başta 8 gb almıştım. ilerde 16 yaparım diye. 1 ay sonra yapmak istedim ve satın aldım memtest testinde hata aldım baya bi onu iade ettim. şimdi dün bir tane daha aldım onu taktım. (tüm özellikleri aynı sadece biri JULY AYI digeri september ayı yazıyor ) daha test etmemiştim. oyuna girdim mavi ekran yedim. Şuan oyuna girip biraz oynayınca mavi ekran vermesse oyundan attıyor.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
hayır tek kit degil ayrı ayrı sistemim yeni 1 aylık başta 8 gb almıştım. ilerde 16 yaparım diye. 1 ay sonra yapmak istedim ve satın aldım memtest testinde hata aldım baya bi onu iade ettim. şimdi dün bir tane daha aldım onu taktım. (tüm özellikleri aynı sadece biri JULY AYI digeri september ayı yazıyor ) daha test etmemiştim. oyuna girdim mavi ekran yedim. Şuan oyuna girip biraz oynayınca mavi ekran vermesse oyundan attıyor.
ozaman çiplerin ssini atarmısın

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Top Bottom