Ekran görüntüsü atar mısınız?aga virüs tehditi var virüs algılandı diyor. ?
Ekran görüntüsü atar mısınız?aga virüs tehditi var virüs algılandı diyor. ?
Ben de web sitesine giremiyorum, MalwareBytes Browser Guard engelliyor. Neden acaba?Alıntıyı görüntüle
birde işte sagda windows uyarı veriyor virüs tehdit koruması diye.
https://www.technopat.net/sosyal/indir/thaiphoon-burner.221/updates#resource-update-600 virüs olacağını sanmam recep baltaş atmış sonuçta birde bunu denermisinAlıntıyı görüntüle
birde işte sagda windows uyarı veriyor virüs tehdit koruması diye.
yok hayır aynı şekil.https://www.technopat.net/sosyal/indir/thaiphoon-burner.221/updates#resource-update-600 virüs olacağını sanmam recep baltaş atmış sonuçta birde bunu denermisin
aynen bendede engellediBen de web sitesine giremiyorum, MalwareBytes Browser Guard engelliyor. Neden acaba?
Ben en iyisi açmak için windowsun virüs programını falan devre dışı bırakmıyım. Gerek yok ne olur ne olmaz. Durum belli gibi ramler uyumsuz oluyor. Ben zaten tahmin ediyorumdum yinede tekrar şansımı denedim. Ben yeni aldıgım testi tek test edicem. Eğer hata çıkmazssa bir 2 sini birden test edicem hata bulursa rami iade edicem. diger ramimide satar 1 tane dual kit ram alırım diye düşünüyorum.Ben de web sitesine giremiyorum, MalwareBytes Browser Guard engelliyor. Neden acaba?
@FightForHonor @Treyarch böyle yapmam en iyisi olmazmı ?Ben en iyisi açmak için windowsun virüs programını falan devre dışı bırakmıyım. Gerek yok ne olur ne olmaz. Durum belli gibi ramler uyumsuz oluyor. Ben zaten tahmin ediyorumdum yinede tekrar şansımı denedim. Ben yeni aldıgım testi tek test edicem. Eğer hata çıkmazssa bir 2 sini birden test edicem hata bulursa rami iade edicem. diger ramimide satar 1 tane dual kit ram alırım diye düşünüyorum.
aga indirdimde açmadım yani windows kendilginiden engelledi bir şey olmaz dimi ?aga boom indirmeyin
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
ya sorun büyük ihtimalle taiphoon burner bilgileri direk alıyorya o yüzden
olmaz merak etmeaga indirdimde açmadım yani windows kendilginiden engelledi bir şey olmaz dimi ?