Neler Yeni

Bilgisayar parçalarını tek tek test etme

Attess

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ateş Savran
Merhabalar, öncelikle herkese iyi forumlar diliyorum. Ben forumda dolanan genç bir arkadaşınızım ülkenin fiyatları ne olur ne biter bilemediğim için sistemimi aylık paramdan tek tek topluyorum dolayısıyla uzun bir süreç oluyor. Şimdiye kadar anakartımı, ramimi, sıvı soğutmamı ve PSU mu aldım ekran kartı ve işlemci Amerika'da daha ucuz gittiğimde alacağım fakat gelen parçalar bozuk mu iyi mi test etmek istiyorum acaba parçaların bozuk olup olmadığını bilmenin bir yolu var mı? Elimde ekstra PC olsa ona takıp deneyecektim fakat ne yazık ki yok ona göre cevap verebilirsiniz sevinirim...

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Merlin
Merhabalar, öncelikle herkese iyi forumlar diliyorum. Ben forumda dolanan genç bir arkadaşınızım ülkenin fiyatları ne olur ne biter bilemediğim için sistemimi aylık paramdan tek tek topluyorum dolayısıyla uzun bir süreç oluyor. Şimdiye kadar anakartımı, ramimi, sıvı soğutmamı ve PSU mu aldım ekran kartı ve işlemci Amerika'da daha ucuz gittiğimde alacağım fakat gelen parçalar bozuk mu iyi mi test etmek istiyorum acaba parçaların bozuk olup olmadığını bilmenin bir yolu var mı? Elimde ekstra PC olsa ona takıp deneyecektim fakat ne yazık ki yok ona göre cevap verebilirsiniz sevinirim...
hocam programları var
1732904196706.png

TechGuy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Cemil Ciger
Sistemi toplamadan test etmeniz imkansız.

Attess

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ateş Savran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Merlin
Peki süre geçtiği için sıkıntı olur mu hocam?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam işlemci ve ekran kartı olmadan program nasıl calistiracagim :D
Hocam çalıştırmadan bozuk olduğunu nasıl anlıcaksınız :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,025,876
Üyeler
162,571
Son üye
Şaziment